iPhone 4S disponibil in continuare in magazinele Apple

    Anul trecut la o zi dupa lansarea iPhone 4 nu erau terminale disponibile in magazinele Apple din tarile in care dispozitivul putea fi achizitionat insa anul acesta situatia este diferita. Terminalul iPhone 4S este in continuare disponibil in magazinele companiei Apple din aproape toate tarile in care a fost lansat insa doar in unele magazine poate fi achizitionat atat codat cat si decodat. In SUA si in Franta terminale iPhone 4S inca exista in magazinele Apple, in Anglia vorbim despre aceeasi situatie dar daca va aflati in vreuna dintre aceste tari trebuie sa luati in calcul faptul ca s-ar putea sa gasiti doar terminale codate in magazine.

   Anula cesta Apple pare sa fi vandut mai multe terminale iPhone 4S dar inca mai are unitati disponibile in magazine deci se pare ca a facut un stoc suficient de mare pentru a acoperi cererea de pe piata. Din pacate australienii s-ar putea sa fi fost sacrificati pentru ca europenii si americanii sa aiba indeajuns de multe terimnale in stoc si spun asta pentru ca ieri s-a aflat ca in australia comenzile online vor fi livrate cu doua saptamani intarziere. In concluzie Apple pare sa se fi pregatit mai bine anul acesta pentru lansarea iPhone 4S. Nu uitati ca eu sunt in cautarea unui iPhone 4S in momentul de fata.

10 COMENTARII

  1. DECI SA inteleg ca in Anglia nu se mai vand terminale unlocked?

    asta scrie acum pe site…oare ce sim?
    Buy iPhone SIM-free with free shipping

  2. zaone am vazut cateva videoclipuri pe youtube cum cativa utilizatori isi aratau cutia de la iphone 4s…….in fine si am vazut in cutie un incarcator diferit de cel cel normal..adica nu poate fi pus intr-o priza normala…..e adevarat?..daca da incarcatorul de la iphone 4 se potriveste cu iphone 4s?

  3. In romania de la-ai cumpara?! De ce ai schimba 4 cu 4s? Doar pt procesor si camera, pt ca de siri…, in limba romana va fi, probabil, in 2013 ( in italia apare in 2012, dar nu se stie luna) iar in engleza, foarte multe functii sunt accesibile numai in state (maps de exemplu). Asa k…, voi de ce l-ati cumpara???