Apple vinde iPhone 4S unlocked si in SUA

    Desi initial compania Apple a sustinut ca nu comercializeaza terminale iPhone 4S decodate in SUA, iata ca toti cei care au achizitionat un iPhone 4S la pret intreg din magazinele Apple au constatat ca dispozitivul apare ca fiind decodat in iTunes. Imaginea de mai sus a intampinat cateva sute de mii de posesori de iPhone 4S si va imaginati cat de bucurosi au fost sa afle ca pot utiliza dispozitivul cu orice operator de telefonie mobila din lume, nu doar cu AT&T. Terminalele cumparate de la Apple la pret intreg au preturi care variaza intre 649$ pentru versiunea de 16 GB si 849$ pentru versiunea de 32 GB.

    Mai multi utilizatori au reusit sa confirme ca terminalele sunt intr-adevar decodate de catre Apple insa fericirea s-ar putea sa dureze foarte putin. Si Sprint vinde terminale iPhone 4S decodate in retelele GSM insa promite sa le codeze in foarte scurt timp deci acelasi lucru s-ar putea intampla si cu terminalele celor de la AT&T. Peste cateva saptamani s-ar putea sa apara un carrier bundle update care sa blocheze toate terminalele iPhone 4S cumparate acum si va fi destul de complicata mentinerea decodarii chiar daca vorbim doar despre un Carrier Bundle.

    In concluzie, se pare ca terminalele iPhone 4S vandute acum la pret intreg de catre Apple ar fi decodate dar ele ar putea fi recodate de catre AT&T pentru ca oficial terminalele respective ar trebui sa fie codate in reteaua operatorului american.