Video: Primul gameplay trailer pentru GTA III

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=73bW3aBfAKY[/youtube]

    Saptamana trecuta va spuneam ca Rockstar Games pregateste lansarea noului Grand Theft Auto III pentru platforma iOS iar astazi avem parte de primul gameplay video pentru noul joc. Compania americana a sustinut ca doar iPad 2 si iPhone 4S vor putea rula noul joc iar daca va uitati la clipul video de mai sus veti intelege de ce. Din punct de vedere grafic jocul seamana foarte mult cu versiunea originala lansata acum cativa ani de zile iar pentru a rula asemenea grafica este nevoie de hardware puternic iar ultimele 2 iDevice-uri lansate de catre Apple sunt singurele capabile de asemenea performante pentru inceput.

    Spun “pentru inceput” deoarece Rockstar Games a anuntat ca va aduce noul sau joc si pe dispozitivele cu procesor single core insa nu spune despre ce dispozitive este vorba. Doar iPhone 4 si iPod Touch 4G au 512 MB RAM si este foarte posibil ca doar ele sa aiba parte de compatibilitate cu GTA III iar posesorii de iPhone 3GS si iPod Touch 3G ar putea fi nevoiti sa isi achizitioneze un iPhone 4/4S pentru a juca noul joc. Deocamdata lansarea este programata pentru toamna acestui an dar nu a fost dezvaluita vreo data concreta.

14 COMENTARII

  1. @Zaone ,spune-mi te rog cum intru in posesia codului pentru jocul Shadow Guardian care l-am castigat astazi,ca nu am primit nimic pe mail.Multumesc anticipat.

  2. vai ce prostie, ce masini sunt alea? mai vechi nu au gasit? nu se apropie de san andreas unde aveai super masini, motociclete, barci, elicoptere. e adevarat nu se compara grafica, insa atat. plus atmosfera intunecata tot timpul..urat. abia il asteptam 🙁