Video: Motorola sustine ca noul Droid Razr este cel mai subtire smartphone din lume, fura design-ul MacBook Pro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iFlZ4DWAxdA[/youtube]

    Astazi compania Motorola a prezentat smartphone-ul Razr care se vrea a fi cel mai subtire smartphone din lume insa in realitate situatia este putin diferita. Noul terminal are doar 7 mm grosime insa din pacate nu pe toata suprafata deoarece in portiunea unde se afla camera el este mai gros decat un iPhone 4S care are 9.3 mm grosime. Dispozitivul ruleaza Android 2.3.5, are un ecran de 4.3 inch, procesor dual-core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, Bluetooth 4.0, o camera de 8 megapixeli capabila sa filmeze HD in format 1080p si desigur 32 GB spatiu de stocare.

   Interesant pentru acest smartphone este lapdock-ul pe care Motorola il are pregatit si pe care il vedem in imaginile de mai sus. Vi se pare familiar design-ul sau? Desigur ca da deorece de la distanta semana foarte bine cu cel al unui MacBook Pro lansat de Apple acum multi ani in urma. Apple are inregistrat si un brevet de inventie pentru design-ul MacBook Pro-ului sau si presupun ca in viitorul apropiat Motorola va scoate lapdock-ul de pe piata pentru a ii reface design-ul. In ultima vreme producatorii de terminale Android au ramas in pana de idei si fiecare fura cum poate de la Apple.

9 COMENTARII

  1. Pffft, alte imitații care excelează numai în domeniul cifrelor din specificații, adică pe hârtie … Cine știe ce vrea, își ia originalul!

  2. sigur e furaciune, dar stai de pe telefon de la distanta chiar seamana cu un laptop, deci apple l-a inventat si p’asta, bai ce nesimtiti au copiat pana si laptopul