Concurs: Castiga unul dintre cele 15 premii oferite de iDevice.ro, iShield, evoMAG si Wrappz

    Astazi iDevice.ro implineste doi ani si v-am promis acum cateva zile ca voi organiza un concurs cu aceasta ocazie. Ei bine a venit si momentul sa dam startul concursului care are nu mai putin de 15 premii pentru voi. De data aceasta m-am gandit sa va ofer cateva premii indedite poate in premiera pentru Romania deoarece nu am mai vazut ca asa ceva sa fie oferit de vreun alt blog sau site pana acum. Acestea fiind spuse iata ce puteti castiga de la sponsorii concursului: iShield.ro, evoMAG.ro si Wrappz.ro :

  • 2 vouchere de 100 de lei oferite de catre evoMAG.ro;
  • 3 folii Alien Surface oferite de catre iShield.ro;
  • 10 skin-uri personalizate oferite de catre Wrappz.ro. Un skin personalizat inseamna o folie fata/spate pentru iPhone/iPad care poate fi personalizata cu un desen ales de catre voi. 6 dintre skin-uri sunt pentru iPhone si 4 sunt pentru tablete iPad.

   Pentru a participa trebuie sa ma urmariti pe Twitter sau sa ma adaugati ca prieten pe Facebook, sa dati un retweet(pe Twitter) sau un share(nu like, pe Facebook) acestui articol pe contul vostru folosind butoanele de mai jos si sa lasati un comentariu cu textul ParticipVa rog sa comentati introducand in casuta “Website” de la comentarii un link catre contul vostru de FaceBook sau Twitter. Voi verifica, conturile castigatorilor iar cei care nu au respectat regulamentul vor pierde premiul. Va urez mult noroc!

Cateva informatii despre sponsori pe care va rog sa ii vizitati:

  • evoMAG.ro – este unul dintre cele mai mari magazine online din Romania avand in oferta zeci mii de produse disponibile la preturi competitive;
  • iShield.ro – este cel mai mare magazin importator de folii pentru orice fel de gadget-uri, avand in prezent in oferta folii ale producatorilor Zagg si Alien Surface;
  • Wrappz.ro – este probabil primul site din Romania care face skin-uri personalizate pentru gadget-uri folosind tehnologii care au avut succes in tari precum Marea Britanie, Germania sau Franta.

   Le multumesc celor trei sponsori pentru premiile oferite!

   Concursul se va incheia joi, 27 octombrie la ora 12:00 dupa care vor fi alesi castigatorii!