Noi modele MacBook Pro ar putea fi lansate saptamana viitoare.

    In ultimele doua saptamani v-am spus ca Apple ar putea pregati lansare a unor noi modele MacBook Pro mai rapide si cei de la 9to5mac sustin ca au primit deja listele de preturi pentru noile produse. Desigur ca nimic nu s-a schimbat din aceasta privinta insa pe de alta parte lor nu li s-a spus si ce vor contine nou aceste modele ale MacBook Pro. In lista de mai sus avem procesoarele Sandy Bridge v2 lansate de Intel anul acesta, iar primele trei s-ar putea regasi in noua serie MacBook Pro, primul procesor putand fi implementat in versiunea de 13 inch a produsului iar urmatoarele doua in versiunile de 15/17 inch.

With supplies only becoming more constrained, and with shipments already touching down in select countries, we think a launch next week is likely (between Tuesday and Thursday). That is, of course, if there are no unforeseen circumstances.

    Informatiile celor de la 9to5Mac se bazeaza pe stocurile limitate de produse disponibile in magazinele companiei si in general inaintea lansarii unui nou produs majoritatea magazinelor companiei raman fara vechile versiuni ale acestuia in stoc. Pe de alta parte trebuie luat in considerare si faptul ca producatorul de carcase unibody pentru MacBook-uri a fost inchis deci este posibil ca stocurile scazute sa aiba legatura si cu aceasta problema.