Unii detinatori de tablete iPad nu pot face update la iOS 5, primesc eroarea 1 in timpul procesului de restore

    iOS 5-ul companiei din Cupertino a fost instalat deja pe 25 de milioane de iDevice-uri insa anumiti posesori de tablete iPad 3G inca nu reusesc sa instaleze noua versiune a sistemului de operare desi ea este disponibila de mai bine de o saptamana in iTunes. Mai mult decat atat, orice tentativa de a face restore duce la imposibilitatea de a mai utiliza tableta deoarece aceasta ramane blocata in Recovery Mode si fara un SHSH pentru 4.3.5 nu permite restore-ul. Cei care nu reusesc sa faca restore la iOS 5, nici din DFU Mode, primesc eroarea 1 in timpul procesului de restore, eroare care aparent are legatura cu stricarea unei componente interne a tabletei.

     Pe forumurile de discutii ale Apple exista deja 3 thread-uri in care se discuta aceasta problema : 1, 2, 3 si deocamdata toti cei care au intampinat-o au contactat Apple si li s-a spus ca trebuie sa isi schimbe tableta cu una noua. Apple nu pare sa aiba o solutie pentru eroarea 1 in afara schimbarii fizice a tabletei deci daca va aflati in aceasta situatie s-ar putea sa nu aveti de ales decat sa trimiteti tableta la garantie. In Romania doar Noumax.ro rezolva problemele de garantie ale celor care nu au un bon pentru iDevice-ul cumparat deci ar fi bine sa discutati cu ei.

UPDATE: Conform lui MuscleNerd, functia fix recovery a redsn0w rezolva problemele cu eroarea 1 aparuta in timpul procesului de restore.

8 COMENTARII

  1. salut zaone o intrebare.eu pe ipad 1 ios 4.3.3 sar putea sa se intample si la mine la fel daca fac update fara jailbrake..e ipad wifi doar.multumesc

  2. @dany Si eu am la fel un ipad1 si am facut pasul catre ios5 si nu am intampinat probleme. Prima oara am facut update si pe urma am facut shift restore si nu am intampinat erori. Si jb am tetered ca nu ma deranjeaza ca nu sunt sanse sa se inchida ipadul la fel ca la iphone

  3. Eu la ipad2 cand am facut updateul la ios5 s-a blocat la sfarsit, s-a facut un restore si cumva a plecat cu ios5, la fel mi-a s-a intamplat si la iphone4. Dar asta probabil pt ca am vrut sa fac updateul chiar atunci cand toata planeta incerca sa-l faca.