Video: iPhone 4S folosit pentru a inregistra un videoclip muzical si o parte a trailerului pentru The Avengers

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cDBHcpHVebo[/youtube]

    Asa cum v-am spus aici, noua camera a iPhone 4S este intr-adevar mai buna decat a iPhone 4 insa nu vorbim despre o calitate video extraordinara si cu siguranta nu vorbim despre calitate video comparabila cu cea a aparatelor profesionale. Chiar si asa, o trupa americana s-a gandit ca nu i-ar putea strica putina publicitate asa ca a inregistrat un clip video utilizand doar terminale iPhone 4S iar rezultatul il aveti in clipul video de mai sus. Desigur ca Final Cut Pro a fost utilizat pentru editarea intregului clip si eu unul cred ca mai bine se orientau catre ceva profesionist desi nu ar fi avut parte de atat de multa atentie.

On October 14th, 2011 we received 2 brand new iPhone 4S smart phones. On Sunday October 16th we shot the video at the famous NYC nightclub Webster Hall. Over the next several days, with little sleep and lots of coffee, the final video was finished

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eOrNdBpGMv8[/youtube]

Tot pe ideea publicitatii au mers si producatorii filmului The Avengers care au inregistrat cateva secvente a trailerului folosind terminale iPhone 4S.