Apple construieste prototipuri ale unor televizoare HD

    Saptamana trecuta v-am spus ca Steve Jobs ar fi descoperit cum trebuie construit un televizor care sa aiba succes pe piata si astazi aflam ca Apple ar dat ordine pentru constructia cateva prototipuri ale unui nou model de televizor. Informatiile vin de la un analist american care de cativa ani de zile tot prezinta lansarea unui asemenea televizor si conform lui, in Asia cativa parteneri ai Apple ar pregati constructia unor prototipuri ale noului dispozitiv. Dupa cum vedeti si in imaginea de mai sus vorbim despre un televizor care ar include Blu-ray, DVR, o consola pentru jocuri plus multe altele si ar avea un pret de 2000$.

    Televizorul ar include si un abonament numit iTunes TV Pass care ar costa intre 50 – 90$ lunar si prin intermediul iCloud si iTunes ar oferi utilizatorilor acces la continut multimedia disponibil in magazinul online al companiei din Cupertino. Se vorbeste si despre o posibila implementare a Siri in noul televizor insa cred ca aici se exagereaza putin cu previziunile. Desi ideea in sine este interesanta, pentru 2000$ nu cred ca se vor gasi chiar atat de multe persoane dispuse sa achizitioneze noul produs al Apple insa pe de alta parte vorbim despre noi zvonuri care mai mult ca sigur nu au o baza reala.

16 COMENTARII

  1. Stai linistit ca se vor gasi multe persoane din lume sa dea 2.000 de dolari, bineinteles nu din romania!
    Apple creeaza dependenta!!!

  2. Ideea lui Jobs era sa elimine televiziunea prin cablu si sa ofere doar continut prin iCloud, probabil si ceva play-ere dupa cum vad acum.
    Nu cred ca multi vor accepta asta. Si ca intotdeauna pretul e exorbitant.
    Dependenta aia suna a ceva in neregula in creier.

  3. Abia astept sa le schimbe directia la astia de la sony, samsung etc etc… Din pacate probabil o sa avem de suferit cei care au deja tv-uri (99%) si care nu sunt dispusi sa mai plateasca inca 2000-3000$ pe unul nou… Acum daca te afli printre cei ramasi 1% sau vrei sa-ti mai iei un tv in plus, pb ca tre sa te apuci sa strangi banii deja 🙂
    Sper sa aibe diferite marimi si sa aduca ceva revolutionar… Si calitatea ecranului sa ie f f buna cu macar 120Hz, daca nu 240… Si un contrast f f bun… Apple si Blue-Ray? Hmmm ar fi frumos dar hai sa fim seriosi… DVR capabilities ar fi fain – asta daca poti sa accesezi vreo retea de cablu…
    Unde ar putea ataca? Eu cred ca un abonament si un pret mic pt tv…

  4. Daca Apple va lansa un TV sigur va fi cu rezolutie mare, un soft bun, ceva revolutionar, niste restrictii si un pret foarte mare!

  5. ti se pare mult 2000$ pentru un TV de 40″ cu atatea in el? cred ca n-ai vazut ce preturi sunt la ledurile smart TV de la samsung …

  6. si eu cred ca nu ai vazut nici tu,eu tocmai mi-am achizitionat un led samsung de 102 seria UE40D6500,este un tv 3d cu aplicatii la 27 de milioane,si cam are inclus pe el mai toate optiunile posibile….