Apple lanseaza noi modele ale SmartCover

    Impreuna cu noua serie MacBook Pro, Apple a modificat si linia de modele SmartCover, accesoriul cu ajutorul caruia ne putem proteja ecranul tabletei iPad 2 impotriva zgarieturilor sau loviturilor. Incepand de astazi modelul portocaliu al SmartCover a fost scos din oferta Apple si in locul sau a fost introdus un model gri inchis. Vorbim doar despre SmartCover din poliuretan, singurul care avea culoarea portocalie disponibila pentru el iar cea noua intra in exact aceeasi categorie de produse. Pe langa includerea modelului nou, Apple a modificat si culoarea interioara a produselor sale astfel incat culoarea din interior este mai apropiata de cea din exterior.

    In final pentru SmartCover-urile din piele avem parte de o imbunatatire a modului in care sunt vopsite produsele astfel ca ele ar trebui sa aiba culori mai clare. In Romania puteti achizitiona huse SmartCover la preturi incepand cu 179 de lei pentru versiunea din poliuretan si 349 de lei pentru versiunea din piele.

21 COMENTARII

  1. N-as vrea sa par pretentios dar, totusi, mi se pare cam mult pentru rolul pe care il are. Am vazut si in apple store ca se respecta pretul si nu inteleg exact ce cumpar:protectie, stand pentru tableta sau ambele? Totusi e un singur produs. E ca si cum as cumpara un birou si pentru ca tin pe el nu stiu ce minunatie ii creste pretul cu 100%. Poate in timp o sa aflu.

  2. nu stiu la ce discutie te referi.. banuiesc ca e ceva legat de postarea de link-uri catre alte site-uri, am inteles ideea, dar nu inteleg unde e problema daca mai lasi cate un link atat timp cat nu e vorba de reclama…

  3. ar fii culmea sa stau acum sa caut pe net sursa originala a stirei… in plus chestia asta cu furatul de informatie, cam toti o fac, mai mult sau mai putin.. si atat, nu mai adaug nimic… stii foarte bine ca as fii putut-o face 😉