Video: Steve Jobs avea o forma de cancer care putea fi tratata insa medicina alternativa i-a fost fatala

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k9CRlpl4fGg[/youtube]

  In anul 2004 Steve Jobs a fost diagnosticat cu cancer la pancreas, o boala necrutatoare pentru unii insa tratabila in cazul lui Jobs. Conform lui Walter Isaacson, Steve Jobs avea o forma de cancer rara, intalnita la doar 5% dintre pacienti, care putea fi tratata de catre doctori prin intermediul unei operatii si a unui tratament disponibil la vremea respectiva. Din pacate Steve Jobs a ales sa mearga pe calea medicinei alternative astfel ca a amanat operatia timp de 9 luni iar cand in final s-a decis sa se opereze medicii au aflat ca tumora crescuta pe pancreas se extinsese chiar si la alte organe din corpul sau.

  Practic Steve Jobs suferea de o boala groaznica insa care putea fi tratata la acea vreme daca el ar fi fost de acord sa faca operatia atunci cand i-au spus medicii sai sa o faca. Jobs avea la pancreas o tumora maligna care putea fi extirpata de catre doctori si el ar fi supravietuit si astazi, insa increderea lui Jobs in medicina alternativa avea sa ii aduca sfarsitul, lucru recunoscut de el in saptamanile dinaintea mortii. Steve Jobs a declarat pentru Isaacson ca regreta decizia luata in anul 2004 si daca ar fi putut intoarce timpul inapoi ar fi facut operatia care i-ar fi salvat viata.

   Va recomand sa urmariti interviul de aici pentru a afla mai multe lucruri interesante despre viata lui Jobs.

11 COMENTARII

  1. Ce mai conteaza asta acum , sincer . S-a intamplat s-a intamplat . Daca si cu parca stateau in barca ……

    Daca cu fiecare pagina din biografie vom avea cate un articol , inseamna ca ne asteapta in curand inca 656 de noi articole ……

    Sa ii lasam pe cei morti sa se odihneasca in pace .
    Amin .

  2. Hai sa il lasam pe Steve Jobs sa se odihneasca in pace . Daca vrem cumparam cartea , decat sa hartuiala asta cu articole despre LSD despre acupunctura si altele .

    Cine suntem noi sa il judecam pe Steve Jobs . Ce a facut la viata lui e fix problema lui nu suntem noi in masura sa comentam sau sa mai schimbam nimic .

    Alea iacta est !

  3. KFF baiatule esti fantastic,dar cine suntem noi auzi sa il judecam pe SJ,dar ce mai prietene ai vazut tu ca cineva il judeca??Doar era prezentata o stire,atata tot,ce ai patit omule,te-a lovit cocosul galic?CIne suntem noi,sa judecam,dar cine esti tu sa judeci pe altii de genul ”sansux”,si altii?

  4. Nu vad ce rost au niste stiri gen : Daca ar fi luat-o la stanga … El a luat-o la dreapta si a murit . Pentru ce mai trebuie sa despicam firul in patru acum ? Timpul oricum nu mai poate fi dat inapoi din cate stiu eu .

  5. A fost foarte prost. Bine ca nu a venit si la Sf. Paraschieva.

    Si foarte prosti si cei care nu l-au putut convinge sa se opereze.

  6. KFF, este relevant fiindcă Steve Jobs este un model de urmat. Poate trag si alții aflați in situații similare concluziile ce se impun. Sunt mulți care la aflarea dg recurg la asemenea metode si cand își dau seama e prea târziu. Dacă aceste tratamente alternative ar fi eficiente le-ar folosi toată lumea.

  7. Astea sunt afirmații ex post, complet irelevante. Personal, n-am auzit de nimeni care să se fi vindecat de cancer (cei declarați a fi vindecați supraviețuiesc o vreme și, dacă nu apare vreo altă boală fatală sau vreun accident, cancerul recidivează și tot acolo ajung, din păcate) și nici ca intervenția chirurgicală să fi salvat pe cineva de cancer. Da, chirurgia poate prelungi viața (în alte cazuri o scurtează, pentru că se poate face diseminarea celulelor tumorale în timpul operației și apar metastaze mai repede decât dacă nu s-ar fi operat), dar de vindecat, niciodată. De aceea, ultimele succese recente în lupta cu cancerul s-au obținut prin tratamente hormonale, care funcționează la anumite tipuri de cancer, prelungindu-se și mai mult viața pacienților, dar nu prin operații.

    Acum, e ușor să vină cineva să spună că trebuia procedat altfel, faptul este consumat și nimeni nu-l mai poate contrazice pe acel cineva. Din păcate.