IntelliScreenX disponibil pentru utilizatori in versiune beta

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KTGd_3CnMOE[/youtube]

    Acum cateva saptamani va prezentam IntelliScreenX, noua versiune a IntelliScreen care aduce extrem de multe functii in LockScreen-ul din iOS 5. In acel articol puteti citi tot ce aduce nou IntelliScreenX iar astazi va spun de unde puteti descarca versiunea beta a tweak-ului, versiune care functioneaza doar pe iOS 5 insa care este gratuita in momentul de fata. Versiunea beta are desigur probleme de functionalitate asa ca o instalati/utilizati pe terminalele voastre pe propria raspundere si cu riscul de a avea eventuale probleme.

     Puteti instala IntelliScreenX din Cydia din repo-ul : http://www.intelliborn.com/isxbeta/. Versiunea beta contine si cateva functii care nu au fost prezentate in clipul video de mai sus deci veti avea si cateva surprize.

11 COMENTARII

  1. merge,ce nu imi afiseaza e la facebook,e spatiu gol,ma lasa sa scriu la post si atit,in rest merge bine si isi face si up la notificari dar fara push,eu cu vechea problema..:)))

  2. ok deci sincer sa fiu habar nu am nimic de notifications center….nici macar nu stiam daca apare in lockscren sau nu pentru ca nu am trecut inca pe ios 5.Sant inca pe 4.3.5 tethered si astept ios 5 untethered sa apara si atunci fac si eu upgrade desi cred ca va fi prea tarziu si apple va scoate un nou update cum afacut la 4.3.3 de a scos 4.3.4 si 4.3.5.

    Ce vreau sa zic e ca am dat bani din bzunar de am cumparat Lockinfo care nue inca compatibil cu ios 5 din cate stiu eu….iar notifications center asta unde apare mai exact in ios 5? ….este creat un home page? ca in lockscreen se pare ca nu avem notifications …deci?

    as aprecia sincer un raspuns va rog.

  3. @rundown: Notifications Center il poti activa din homescreen si din aplicatii, faci un swype de sus in jos si apare. In LockScreen iti apar doar ultimele notificari si poti sa faci scroll printre ele sau sa deschis aplicatia care a trimis notificarea.

  4. Zaone spune-mi te rog cum adaug rss feed idevice.ro in intelliscreeX??am adaugat idevice.ro dar nu imi apar stirile noi in intelliscreenX..trebuie scris altfel fau cum se face?? Merci

  5. Salutari,

    Am instalat-o pe iphone 4 cu ios5 jailbreak untethered..se comporta bine, nu am avut probleme cat timp am tot setat, insa imi pare ca e versiune trial si in 3 zile expira. In postul de mai sus se zice ca e gratuita…imi scapa ceva?

    Merci!