iPhone 4S si problemele care afecteaza calitatea apelurilor facute cu dispozitive handsfree

   Dupa problemele cu autonomia bateriei acum apar probleme care au legatura cu, calitate apelurilor efectuate cu un terminal iPhone 4S insa vorbim despre apeluri facute utilizand fie un set de casti fie un alt dispozitiv handsfree. Multi posesori de terminale iPhone 4S se plang pe forumurile companiei Apple ca au parte de un efect de ecou in apeluri facute utilizand castile sau alte accesorii handsfree. Se pare ca in maxim 1 – 2 minute de la initierea unui apel utilizatorii incep sa auda cu ecou tot ceea ce spun interlocutorii lor si problema ar fi doar in cazul terminalelor iPhone 4S.

When using the Apple hands free headset with the phone during a call, I get an echo problem. It does not occur immediately. It can very from 30 seconds into a call and as far up to 9 mins in before it begins the annoying echo. If I unplug the headset it goes away but will return when I plug the headset back in.

   Pentru apelurile normale facute cu dispozitivul nu exista probleme deci din acest punct de vedere putem sta linistiti insa daca doriti sa folositi castile pentru a efectua un apel ar fi bine sa stiti ca vor exista probleme. Unii utilizatori raporteaza ca ecoul apare in maxim 2 minute de la initierea apelului, altii raporteaza ca problema apare dupa 9/12 minute deci vorbim despre un bug software a iOS 5. Apple ar putea rezolva foarte simplu problema si o va face mai mult ca sigur insa este nevoie de un update al iOS 5 pentru ca totul sa revina la normal.