Cosmote deschide o sesiune de precomenzi pentru iPhone 4S

    Operatorul de telefonie mobila Cosmote Romania tocmai a deschis o sesiune de “precomenzi” pentru terminalul iPhone 4S lansat pe 14 octombrie de catre Apple. Anuntul celor de la Cosmote vine la mai bine de jumatate de zi dupa anuntul celor de la Orange si Vodafone. Din ce am reusit eu sa aflu, aceasta sesiune de precomenzi va fi disponibile doar pentru primele 300 de persoane, urmand ca restul celor interesati sa poata cumpara dispozitivul de pe data de 11 noiembrie cand va fi disponibil in magazinele Cosmote si cele ale Germanos. Practic pe site este disponibil un formular are “ar putea” oferi clientilor posibilitaea de a achizitiona un terminal iPhone 4S la pretul de 799 RON.

   Un terminal iPhone 4S la Cosmote va putea fi achizitionat la preturi incepand cu 799 RON, pret mai mare decat in cazul Vodafone care il ofera gratuit la abonamente ed 80 de euro si din nou mai mare decat cel de la Orange care il ofera la preturi incepand cu 180€ pentru abonamente de 50€. Din pacate cei de la Cosmote nu listeaza si preturile la care puteti achizitiona terminalul cu un abonament deci practic aceasta “precomanda” va inscrie doar pe lista pentru a cumpara dispozitivul inaintea celorlalti.

Ne face placere sa va anuntam ca iPhone 4S este disponibil la COSMOTE prin precomanda la un pret incepand de la 799 lei (TVA inclus)/183 euro (TVA inclus), pentru planul tarifar COSMOTE Adventure pe 2 ani.

Pentru 48,36 euro (TVA inclus) pe luna, planul tarifar COSMOTE Adventure ofera 440 minute nationale, 2000 de minute in retea, 2000 de SMS-uri in retea, 2000 de MMS-uri in retea si 2,5 GB trafic de date inclus.

UPDATE: Practic puteti achizitiona iPhone 4S la preturi incepand cu 799 RON cu un abonament care costa 49€ lunar.