Video: Swivl – dock-ul care isi schimba pozitia in functie de miscarile tale

[vimeo]http://vimeo.com/31713891[/vimeo]

  Acum aproape un an de zile vorbeam despre Satarii Star, un dock mobil care isi schimba pozitia in functie de miscarile utilizatorului. Atunci dock-ul era departe de a fi vreodata produs si vandut in magazine insa iata ca dezvoltatorii sai au reusit sa adune indeajuns de multi bani pentru a perfectiona si la inceputul anului viitor il vor vinde online. Dock-ul este special conceput astfel incat cu ajutorul unui mic accesoriu detecteaza miscarile utilizatorului si cu ajutorul cateva motorase, dock-ul se intoarce dupa pozitia utilizatorului. Observati in clipul video ca persoana respectiva aseaza terminalul in dock, porneste filmarea, pune accesoriul pe buzunar si oriunde se intoarce indiferent de directia in care pleaca, dock-ul se intoarce dupa accesoriul din buzunarul sau. Dock-ul recunoaste senzorul daca se afla la o distanta de maxim 8 metri si este capabil sa se intoarca cu pana la 180 de grade fata de pozitia initiala.

Basically: Snap your iPhone (or other, similarly sized camera) in, slap the marker somewhere on your person (or hold it), hit record, and the Swivl will twist and turn to keep you in the shot. Need a video of you skateboarding, but have no camera man? Need to have a “hands free” Facetime session for one reason or another (hey, I’m not asking questions)? That’s where the Swivl comes in.

   Swivl este versiunea “avansata” a Satarii Star si pentru doar 159$ o puteti achizitiona de pe site-ul producatorilor. Pentru un utilizator normal un asemenea dock este in mare parte inutil insa pentru cei care filmeaza clipuri video pentru diverse scene sau emisiuni TV, Swivl s-ar putea dovedi a fi dispozitivul ideal.

4 COMENTARII

  1. Interesant nu cred ca e chiar inutil . Mie chiar mi ar place dar c am scump dar sa asteptam sa iasa sa vedem poate mai reduc pretul. La 50 € 70€ cred ca il iau si vor avea succes!!

  2. Scuze de offtopic – decodare permanenta (neverlook) iPhone4. Cine e interesat ym: mihnea22. Am primit un mass acum pe yahoo.