Apple lanseaza iOS 5.0.1!

 

  Apple tocmai a lansat iOS 5.0.1 prin intermediul iTunes. Tineti minte sa NU FACETI UPDATE daca doriti sa faceti jailbreak! Noua versiune a sistemului de operare rezolva problemele cu bateria, probleme de functionalitate ale Siri plus alte buguri ale sistemului de operare al companiei din Cupertino. Din pacate pod2g a anuntat saptamana aceasta ca iOS 5.0.1 va rezolva si problema exploit-ului care permitea rularea oricarui tip de cod pe telefoane fara jailbreak deci viitoarea solutie de jailbreak ar putea fi disponibila doar pentru iOS 5.

  Puteti descarca iOS 5.0 din iTunes.

 Iata tot ce aduce nou iOS 5.0.1.

  • Fixes bugs affecting battery life
  • Adds Multitasking Gestures for original iPad
  • Resolves bugs with Documents in the Cloud
  • Improves voice recognition for Australian users using dictation

UPDATE: Puteti descarca iOS 5.0.1 pentru iDevice-ul vostru de aici.

UPDATE 2: Daca doriti untethered jailbreak pentru dispozitivul vostru cititi acest articol inainte de a face update la iOS 5.0.1.

31 COMENTARII

  1. Robert,mie imi apare,are 40.1mb din “nor”…revin cu detalii despre compatibilitatea OTA cu JB,desi sunt sanse mici :(.

  2. Jailbreakers and unlockers should avoid today’s 5.0.1 until a flow for downgrading to 5.0 is developed.- asta a spus Musclenerd, adica n-as face upgrade daca vreau jailbreak

  3. Eu nu am jailbreak.
    In schimb acum a aparut iOS 5.0.1 – 44.6 MB.
    S-a instalat destul de repede. Ramane sa vedem daca se simte diferenta la baterie.

  4. Pentru update la ios 5.0.1 prin OTA(din meniul telefonului) trebuie sa va conectati la wifi. Eu doar ce am facut update acum 5 min si pot sa va spun ca merita, telefonul merge mai bine, butonul de meniu raspunde instant la comenzi, daca nu aveti jb si nu va doriti in viitorul apropiat merita instalata noua versiune de IOS.