ATENTIE!!! Nu puteti face downgrade de la iOS 5.0.1!!

    In aceasta seara Musclenerd a anuntat pe contul sau de pe Twitter ca toti utilizatorii ar trebui sa nu faca update la iOS 5.0.1 daca au nevoie de jailbreak si decodare. Se pare ca Apple a imbunatatit din nou sistemul de protejare a firmware-urilor sale si downgrade-ul de la iOS 5.0.1 la iOS 5 nu este posibil folosind doar un SHSH. MuscleNerd sustine ca echipa Dev Team lucreaza deja la dezvoltarea unei solutii care va permite utilizatorilor sa faca downgrade insa pana atunci recomanda tuturor sa se fereasca de iOS 5.0.1!

   Sfatul meu este sa ascultati ce spune MuscleNerd pentru a nu ajunge in imposibilitatea de a face untethered jailbreak pentru iOS 5! Acest avertisment se aplica PENTRU TOATE iDevice-urile!

28 COMENTARII

  1. @Best Man descarci de pe net ios 5.0, si in iTunes tii apasat Shift si apoi dai click Restore (trebuie neaparat sa tii apasat pe SHIFT cand dai click pe Restore) si apoi selectezi ios 5.0 de unde l-ai salvat. Merge garantat

  2. Sper sa nu se mai poata face nici downgrade, nici jailbreak absolut deloc pentru ca a devenit o mare porcarie.
    Musclenerd, in loc sa se ocupe de downgrade de baseband de 06.15.00, se ocupa de toate aberatiile. A terminat zeci de mii de deviceuri cu acel downgrade: nu mai avem GPS, bateria se duce intr-o zi, etc., iar el bate campii cu alte subiecte.
    Nici un fel de jailbreak nu mai e reliable, poate doar daca apar alti hackeri mai meseriasi.

    Btw, am downgradat weekendul trecut si de la 5.01 beta 1 si de la beta 2 la 5.0, chiar de mai multe ori.

  3. Prea tarziu am vazut. Deja am 5.0.1. Oricum nu stiu daca ii mai faceam jailbreak. Nu cred ca imbunatateste bateria. Insa maine voi afla.

  4. Stati chill @all ca pana mâine rezolva Muscle Nerd treaba cu downgrade-ul ! Îl mănâncă Freeman dacă nu o rezolva ! Prea multă lume a făcut update la 5.0.1 iar rata la jb dacă scade ..este exact ca la sticla de JB ..trista adică :)) !

  5. “Zaone”, acum ceva vreme incurajai si recomandai oamenilor cu Idevice-uri sa rasplateasca munca dezvoltatorilor de aplicatii prin a cumpara aplicatii. Acum ce faci, ii incurajezi la jailbrake?

  6. Chiar nu ii inteleg pe baietii astia care scriu pe pagina sau articol dedicat jailbreak…habar nu au cu ce se mananca.Ei se gandesc ca oamenii fac jailbreak doar pt installous sa fure aplicatii si nu pot sa priceapa ca se poate folosi si in alte scopuri.Astora de comenteaza : – Voi NU FOLOSITI nici un soft piratat , nici un mp3 mocca dat jos si nu va uitati la nici un film downloadat de pe torrent….NU . Aveti acasa o oglinda sa va uitati in ea si apoi sa comentati? Daca va credeti asa de destepti de ce nu intrati si voi in echipa JB ? Sa comparam cati oameni lucreaza la securizarea softului in Apple si cati lucreaza in echipele JB…sper ca nu. Am mai spus intr-un alt post de cand a plecat Comex o sa fie greu si uitate un pic la tabelul JB si dupa 4.3.3 e plin de “rosu”. Ar trebui echipa JB sa aduca baieti talentati…acum tine de talent si nu de cunostinte de programare. Inca o intrebare si v-am pupat : De ce Apple ii angajeaza pe “baietii talentati” imediat dupa ce scot un lucru pe “banda”?… de prosti,nu?!?

  7. Ba da se poate face down,am facut eu update la ios 5 cu itunes si nu imi primea cartela…si m’am chinuit sa bag alt ios.Eu nu salvasem fisierele de la vechiul ios ..in caz ca am probleme sa’i dau restore.
    Dupa vreo 2 ore i’am dat de cap.I’am bagat ios 4.1 cu itunes.