Descarca iOS 5.0.1 pentru iDevice-ul tau sau fa OTA update!

  Apple a lansat in aceasta seara iOS 5.0.1 oficial pentru utilizatorii sai, noua versiune a sistemului de operare rezolvand problemele cu autonomia bateriei pentru iPhone 4S si restul iDevice-urilor. Apple a adaugat si gesturi multitouch pentru tableta iPad, a rezolvat unele probleme cu accentul australia an Siri si a rezolvat problema salvarii documentelor folosind iCloud. Noua versiune a sistemului de operare poate fi instalata direct din iTunes insa NU FACETI UPDATE daca aveti nevoie de jailbreak sau unlock!

  Puteti descarca iOS 5 prin unul din link-urile de mai jos insa puteti face si OTA update direct din terminalul vostru din Settings>General>Software Update daca NU aveti jailbreak.

UPDATE: MuscleNerd a anuntat astazi ca de la iOS 5.0.1 la iOS 5 nu se poate face downgrade folosind doar un SHSH! Daca vreti untethered jailbreak NU faceti update la iOS 5.0.1.

UPDATE 2: Daca doriti untethered jailbreak pentru dispozitivul vostru cititi acest articol inainte de a face update la iOS 5.0.1.

69 COMENTARII

  1. Incerc sa fac update din settings.app si imi recunoaste ca am versiunea cea mai recenta. O sa intru mai tarziu cu itunes sa vad daca se schimba ceva…

  2. ..mda nici mie nu imi merge update din OTA..nici pe i4 nici pe tableta…poate tre sa incercam iar pana reusim sa prindem liber la fir

  3. Zaone,postezi si tu ceva cu venimentul de la mall Băneasa?sa vedem care mergem ..eu mă duc la21 r45 sunt acolo..sau măcar aici pe pagina asta …merge cineva??zaone tu mergi?

  4. Nu-mi merge OTA dar poate ca este din cauza retelei mele (nu am 3g) sunt in strainatate si actualul meu operator de telefonie nu are 3g.

  5. o intrebare eu nu am facut updata la iso 5.0 mai pot face mai incolo direct la 5.0 sau numai la 5.0.1 tin sa mentionez ca lam copiat in calculator 5.0 direct in itunes am dat doar download fara sa il instalez ! multumesc pentru ajutor!

  6. Pai daca am jailbreak pe 3 gs pot sa ii fac update sau nu merge .Al meu e unthetered ca merg tiate pe el.merge solutia de jb de la 5?

  7. Salut…am si eu o intrebare…..la iphone 4s nu se poate face jailbreack nici cu ios5.0 si nici cu 5.0.1? stima …

  8. vad ca aveti ceva probleme cu cititul sau cu capul… nu cititi ce s-a scris mai sus? nu se mai poate face downgrade de la 5.0.1 la 5.0 !!! daca mai vreti jailbreak nu trebuie sa faceti update la 5.0.1 cu OTA sau fara OTA… am scris ca sa ma aflu si eu in treaba… 🙂

  9. pe iphone mi a mers din a 2 incercare prin ota dar pe ipad nu mea mers prin ota am facut prin itunes aveam activate gesturile multitasking prin redsnow sa fie asta problema?

    @zaone tu ti ai facut update sau ramai la 5?

  10. Am fost la Plaza unde era lansarea 4S; telefoanele expuse aveau ios 5.0 si la software update nu aparea nici o versiune noua de soft disponibila, desi erau conectate la o retea wireless!

  11. cateva intrebari am si eu,si poate ma lamureste careva.eu am pe ip4 versiunea 4.3.3 jb. cum pot face un update la 5.0.1 pentru a avea untethered jb?sau nu exista untethered inca pe 5.0.1?si daca merge cu untethered,imi poate spune si mie pasii asa mai babeste?:) ms anticipat

  12. @Selin : untether jb nu exista momentan pe iOS 5 ! Sfat : ramai pe 4.3.3 pana apare aici soluția de untether jb pe iOS 5.0 🙂 ! Si nu fa update la ultima versiune de soft : 5.0.1 ca nu mai pupi untether !

  13. Eu de cand am facut update la IOS 5.0 pierd foarte des semnalul la 3g fara nici un motiv. Se dezactiveaza 3g si raman doar cu edge. Mai are careva problema asta?

  14. Salut,am si eu o intrebare! Daca ai ios 5 cu jailbreak semi tethered si faci update 5.0.1 iti mai ramane jailbreakul sau nu? ms frumos

  15. salut.ma poate ajuta cineva cu o informatie despre cum sa fac telefonul neverlocked?
    Am un Iphone 4 4.3.3 , bb 04.10.01 , model MC603Y care banuiesc ca e de spania dar nu stiu ce retea.Ma puteti indruma unde il pot face?
    Multumesc anticipat!

  16. scuzati, probabil sunt off topic dar as avea si eu o intrebare
    cum activez un terminal 3gs codat orange fara a avea sim orange?
    se poate decoda si fara al activa ?

  17. Poate ca ar trebui sa stergi primul update. Induce lumea in eroare, avand in vedere ca momentan exista untethered pe 5.0.1 si nu este pt 5.0