Cum poti vedea TV Live pe iPhone/iPad?

   Am scris acum cateva luni de zile o metoda prin care puteti viziona TV Live de pe iDevice-urile voastre si cred ca ar fi de bun augur sa reiau informatiile in acest articol. Practic iDevice-urile noastre sunt capabile sa ruleze orice fel de stream audio/video atat timp cat el este disponibil intr-un format acceptat de iOS. Acum cateva luni va spuneam ca Dolce TV ne ofera posibilitatea de a viziona televiziune in direct pe iDevice-urile noastre si deocamdata nu s-a schimbat ceva. Accesand adresa dolcetv.ro de pe un iDevice veti fi redirectionati catre pagina unde aveti disponibile aproape 20 de stream-uri LIVE ale posturilor TV disponibile in Romania.

   Alternativ puteti si aceasta pagina pentru a viziona alte cateva posturi insa cei de la Dolce TV au o lista mult mai lunga si mai interesanta de programe. Daca sunteti abonat Orange aveti posibilitatea de a viziona posturi TV folosind aplicatia TV Live de la Orange. Unii abonati au inclus in abonament si optiunea de a viziona TV Live gratuit insa pentru a beneficia de ea trebuie sa fi incheiat sau sa va fi transferat la unul dintre abonamentele Pantera pentru iPhone. Optiunile prezentate mai sus sunt gratuite insa exista in App Store aplicatii platite care va permit sa vizionati TV Live dar oferta lor este extrem de restransa.

  Tineti minte ca in doar cateva minute de streaming consumati cateva zeci/sute de MB foarte rapid asa ca aveti grija sa nu va treziti cu facturi prea mari la sfarsitul lunii.