Video: Internet gratuit la metrou de la Orange si Vodafone? Da, insa doar pana pe 1 ianuarie 2012!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a1_4jkMLUgA[/youtube]

   V-am spus saptamanile trecute ca Orange si mai apoi Vodafone au inceput sa ofere internet gratuit in metroul din Bucuresti. Vorbesc despre posibilitatea de a face trafic nelimitat la viteze de pana la 21.6 Mbps in orice statie a metroului din Bucuresti si sincer sa fiu am fost extrem de uimit sa vad ca operatorii de telefonie mobila ofera asemenea beneficii pentru utilizatori. Din pacate vorbim despre o promotie care pe data de 1 ianuarie expira, cel putin asta spun cei de la Pro TV care au luat cate un interviu managerilor Orange si Vodafone.

   Ma asteptam ca promotia sa fie disponibila pe termen nelimitat altfel nu ii prea vad rostul. Cei care aveau internet oricum plateau pentru el, cei care nu aveau internet pe telefon foloseau probabil internetul prin Wi-Fi deoarece in metrou intrau fugitiv deci nu se bucurau de cine stie ce mare beneficiu. Ideea buna a operatorilor s-a transformat, din punctul meu de vedere, intr-ul mare “fas”, dar nu e niciodata prea tarziu pentru a salva situatia.

9 COMENTARII

  1. Eu am abonament iPhone 29 de la orange cu net nelimitat si inainte la metrou isi pierdea semnalul foarte usor! De cand a fost bla bla-ul asta cu net gratuit prin 3G la metrou, mie netu imi merge si intre statii exceptand jumatatea statiilor cand incarca greu pt cateva secunde! Poate ca ideea acestei promotii este acoperirea buna a semnalului la metrou! E cineva care a mai sesizat asta? Sau sunt eu un caz particular?

  2. lujerului – republica am downloadat un film de 700 mega fara intrupere… 🙂 inainte se oprea de multe ori internetul pana la republica

  3. Stati linistiti.la vodafone e valabila oferta doar in 5 statii:)) am sunat eu akm sa activez.tre sa suni la *net# dar degeaba daca e doar in 5 statii 😐 (cel putin asa mi-a spus operatorul