Video: Totul despre iTunes Match

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3oXFGuBQQSo[/youtube]

   Aseara Apple a lansat iTunes 10.5.1, prima versiune oficiala a iTunes care permite utilizatorilor sa foloseasca serviciul iTunes Match pe propriile Mac-uri/iDevice-uri. Serviciul iTunes Match este disponibil in SUA momentan, costa 25$ anual si permite sincronizarea a 25.000 de melodii cu serverele iCloud ale Apple. iTunes Match preia practic toata muzica utilizatorilor, o sincronizeaza cu serverele iCloud si apoi devine accesibila pe orice iDevice/Mac, care este logat cu Apple ID-ul de pe care a fost sincronizata muzica. In acest fel muzica voastra este disponibila oriunde, oricand, simplu, usor si pentru doar 25$ anual.

   In clipul video de mai sus avem prezentat modul in care functioneaza iCloud si observati ca totul este destul de simplu de inteles iar cel mai mult dureaza sincronizarea sau upload-ul melodiilor la iCloud. Nu se stie cand va fi disponibil iTunes Match si in Romania insa teoretic anul viitor ar trebui sa il avem. iTunes Match functioneaza numai pe iDevice-urile care au iOS 5 instalat.

6 COMENTARII

  1. E interesant ca intri in legalitate cu toata muzica furata pentru 25$ pe an

    Dar daca platesc un an si in al doilea an renunt se mai considera ca am muzica furata sau se considera cumparata din itunes?

  2. Pana de curand plateam $99 pe an pentru MobileMe, nu vad de ce nu as putea plati $25 pe an pentru a avea toata muzica in cloud…Bineinteles trebuie ori sa astept un an, ori sa-mi cumpar niste credit pe contul de US…frustrant

  3. Precis le va da prin gând alor noștri să se aboneze pentru numai un an, apoi să plimbe muzica prin CD-uri/convertoare (profitând de “analog loophole”) și s-o păstreze la final în format de super-calitate, cu toate informațiile din tag-uri la locul lor și cu aparență de legalitate …