Codul civil actualizat la zi disponibil in App Store

   Pentru juristi, avocati si orice persoane care au legatura cu mediul juridic exista in App Store o aplicatie care ofera noul Cod Civil care a intrat in vigoare anul acesta. Aplicatia se numeste Codul Civil si este gratuita insa noua versiune a codului Civil trebuie cumparata prin intermediul unui in-app purchase care costa doar 0.79€. A avea codul Civil pe un telefon mobil este din punctul meu de vedere un foarte foarte mare avantaj pentru ca aplicatia are integrata o functie de cautare astfel ca puteti gasi aproape imediat articolele care va intereseaza. Aplicatia este din pacate disponibila doar pentru iPhone/iPod Touch.

APLICATIA A FOST ACTUALIZATA CU NOUL COD DE LA 1 OCTOMBRIE 2011(valabil ca inApp Purchase) DAR PASTREAZA SI VECHIUL COD PENTRU REFERINTE!

Aplicatia reprezinta textul oficial al Codului Civil al Romaniei editat de Ministerul Justitiei in anul 1981, cu modificariile intervenite pana in anul 2011.
Aplicatia este ideala pentru studentii la Drept sau persoanele care lucreaza in domeniul legislativ.

Caracteristici:

Legislatie la zi, urmand a fi actualizata in urma vreunei modificari;
Cautare dupa numarul articolului;
Cautare dupa continutul articolului;
Functie memorare articole favorite;
Functie expediere articol selectat pe email;

Pretul initial:
Numele:
Codul Civil – la zi

Gratuit

s





Developer: Rock Stars Intera…
Categoria: Business


Descriere: APLICATIA A FOST ACTUALIZATA CU NOUL COD DE LA 1 OCTOMBRIE 2011(valabil ca inApp Purchase) DAR PASTREAZA SI VECHIUL COD PENTRU REFERINTE!

Aplicatia reprezinta textul oficial al Codului Civil al Romaniei e…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.8 Mb