Video: Samsung Romania si Cosmote promoveaza iPhone drept Samsung Galaxy S II intr-un spot publicitar!

 Cand Samsung Romania nu stie cum arata un Samsung Galaxy S II eu nu stiu ce sa mai spun. Presupun ca agentia care se ocupa de promovarea lor e de vina, oricum e ABSOLUT RUSINOS ca nimeni de la Cosmote/Samsung/Agentia de PR nu si-a dat seama ca promoveaza un iPhone drept un Samsung Galaxy S II. Cu asta cred ca am spus tot despre companii, creativitatea lor si nerusinarea cu care savarsesc un furt intelectual. Apple ar trebui sa isi extinda procesele si la acest gen de promovare. Daca nici aia care vand dispozitivele nu stiu cum sa le deosebeasca atunci cine mai stie?

   Mai jos aveti si spotul publicitar rulat acum la TV. Poate se trezeste cineva de la Samsung Romania si explica “greseala” desi nu ma astept la prea multe din partea lor.

UPDATE: Cei de la Cosmote au spus ca vor verifica spotul publicitar. Sper sa rezolve problema pentru ca nu e prea corect modul in care se promoveaza produsul celor de la Samsung.

UPDATE 2: Cei de la Cosmot au rezolvat problema in timp record. Sunt bucuros sa vad ca au avut bunavointa de a modifica acel clip, felicitari lor pentru asta.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d–zQuo-ZEc[/youtube]

Thanks to florin.