Tutorial: Unlock iOS 5.0.1 cu ultrasn0w modificat

  Salut, bine ai venit pe iDevice.ro! Daca doresti sa fii mereu la curent cu cele mai noi informatii despre Apple si domeniul IT, atunci urmareste-ne pe Facebook, Twitter, pagina de Facebook sau descarca aplicatia iDevice.ro!

   iOS 5.0.1 a adus cateva probleme pentru cei care doreau sa faca jailbreak si unlock, Dev Team a rezolvat problemele pe cartea de jailbreak insa ultrasn0w a ramas incompatibil cu noua versiune a sistemului de operare. Desi MuscleNerd a promis ca in perioada Zilei Recunostintei va rezolva problema de compatibilitate, iata ca acest lucru nu s-a intamplat si ultrasn0w din repo-ul Dev Team nu este compatibil cu iOS 5.0.1. Chiar daca Dev Team nu se oboseste sa ne rezolve problemele exista altii care o fac si o metoda neoficiala de a face ultrasn0w compatibil cu iOS 5.0.1 exista.

   Nu folosesc ultrasn0w, nu am incercat aceasta metoda deci nu va pot spune ca este 100% sigura. Cei care au testat-o sustin ca ea functioneaza deci o utilizati pe propria raspundere.

  ultrasn0w face in continuare unlock doar pentru urmatoarele baseband-uri :

  • 01.59.00
  • 04.26.08
  • 05.11.07
  • 05.12.01
  • 05.13.04
  • 06.15.00

Pasul 1

Dupa ce ati facut jailbreak terminalului vostru instalati iFile din Cydia.

Pasul 2

Instalati iFunbox sau orice alt program pentru Windows/Mac prin care puteti accesa fisierele de sistem ale iDevice-urilor voastre.

Pasul 3

Descarca commcenter-ul compatibil cu iOS 5.0.1 de aici: iPhone 3GS, iPhone 4.

Pasul 4

Dezarhivati fisierul descarcat mai sus apoi deschideti programul cu care va conectati la fisierele de sistem ale iDevice-ului vostru si navigati catre urmatoarea locatie : System/Library/Frameworks/CoreTelephony.framework/Support/

Pasul 5

Din acea locatie veti sterge fisierul commcentreclassic si il veti adauga pe cel descarcat la pasul 3.

Pasul 6

Deschideti iFile pe iDevice-ul vostru si navigati catre : System/Library/Frameworks/CoreTelephony.framework/Support/ unde veti cauta fisierul commcentreclassic.

Pasul 7

Folosind iFile veti edita acum permisiunile acelui fisier. Pentru a face asta apasati pe sageata albastra din dreptul sau iar in grupul pentru permisiuni veti seta urmatoarele lucruri apasand pe fiecare optiune in parte :

  • User: mark writing, execution and reading
  • Group: mark reading and execution
  • Global: mark reading and execution

Pasul 8

Dupa ce ati urmat acest pas instalati ultrasn0w din Cydia si resetati terminalul. Daca aveti tethered jailbreak nu uitati sa bootati tethered.

Dupa ce iPhone-ul porneste ar trebui sa fie decodat.

Thanks to jonny.

CODURI DE REDUCERE de 20% pentru MII de PRODUSE!!!