Video: In doar 5 minute poti instala un logo iluminat pe iPhone 4/4S

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=55RUht8g6J0[/youtube]

   Acum cateva luni v-am prezentat primele metode de a instala logo-uri iluminate pe terminalele iPhone 4(asa cum au Mac-urile) insa iata ca acum avem o prima demonstratie a modului in care se face efectiv procedura. Totul se rezuma de desfacerea iPhone-ului, la montarea unui panou iluminat deasupra bateriei si la montarea unei carcase cu logo transparent sau taiat care permite panoului sa lumineze locatia unde se afla logo-ul Apple pe partea din spate a iPhone-ului. Procesul este foarte simplu si orice persoana cu minima indemanare il poate face acasa daca are kitul de modare.

   Probabil va intrebati si cat anume costa un asemenea kit de modare, ei bine 43$ trebuie sa scoateti din buzunar pentru a il achizitiona si suma nu este deloc neglijabila. Totusi de indata ce o veti plati veti avea un terminal cu adevarat interesant deoarece in lume exista foarte putine persoane care au asemenea mod-uri instalate pe propriile terminale. Kitul de modare poate fi cumparat de aici insa nu situ daca se livreaza in Romania.

22 COMENTARII

  1. Interesant este consumul acelui panou, pentru ca nu se stinge o data cu display-ul! Ma gandesc ca este un consumator in plus, mai ales la I4s… unde bateria tine un pic mai putin!

  2. Foarte frumos, dar depinde cu cat te seaca la baterie acest privilegiu si daca exista riscul ca atunci cand il duci la garantie sa nu se vada aceasta operatie pentru ca inainte de al duce la garantie trebuie sa refaci proceul.
    Cu iphone 4 l0am schimbat de 3 ori pe garantie la Vodafone pentru ca incepuse sa o ia razna..

  3. Asta e si motivul pentru care baietii de la Apple nu au introdus asa ceva la idevice’uri. Mananca bateria! La Mac’uri e ok ca au baterie de scuter,la la iPhone sau iPod/iPad lucrurile nu sunt la fel. Era interesant daca ar concepe si o aplicatie prin care sa poti seta cand si cum sa se aprinda logo’ul.

  4. Baieti, sa fim seriosi. Cata baterie poate sa manance un led de-ala? Nu mai dramatizati atat.

    Singura chestie e ca-ti pierzi garantia, altfel m-ar tenta si pe mine.

  5. fac ceva pe ea de garantie.. daca e cazul faci rollback la tot procesul si nu vede nici naiba ca s-a umblat la el. Iar aia care se panicheaza atat cu consumul de baterie… cautati pe google cat consuma un led si apoi mai vorbiti.

  6. mda, mai puneti si transportul 13 dolari si iesiti la 190 lei. Asta in cazul fericit in care faceti cumva si evitati plata tva-ului la ridicarea coletului, ca altfel scoateti din buzunar 235 lei. Cat un sfert de iphone 4 :).

    si da , vide-ul e fix degeaba. Mai degraba facea un totorial cu 10-15 poze clare, decat un video cu un cronometru cat o masina de spalat si mainile lui.

    Oricum, idee e super faina, dar e fitza … si cam scumpa la 200 lei …

  7. @AlexMihail: nu isi da seama de nimic, nu au cum.. trebuie doar sa umblii “cu manusi” si sa nu lasi urme pe suruburi

    @Florin: videoul asta e degeaba clar, dar cat de greu poate sa fie.. plus ca banuiesc pachetul vine cu instructiuni clare de montare.