LockLauncher iti permite sa adaugi in Lock Screen 9 scurtaturi pentru aplicatii din iOS

   LockLauncher este un tweak lansat in mijlocul verii care permite utilizatorilor sa adauge in Lock Screen scurtaturi pentru aplicatii disponibile in propriile iDevice-uri. Versiunea initiala a tweak-ului ne permitea sa adaugam doar 5 scurtaturi in Lock Screen insa prin cateva update-uri succesive tweak-ul ne da de cateva saptamani posibilitatea de a adauga 9 scurtaturi pentru aplicatii asa cum vedeti in imaginea de mai sus. Apasand pe o iconita veti deschide aplicatia dorita fara a mai debloca terminalul si cred ca multi utilizatori sunt foarte interesati sa isi faca un asemenea ecran pe propriul iDevice.

   LockLauncher este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

24 COMENTARII

  1. Scuze de off dar a cumparat cineva de pe itunes dupa 1 ianuarie? Tranzactia mea apare ca fiind in asteptare iar la apple apar ca fiind dator, desi banii au fost luati din cont. Drept urmare nu pot sa mai downloadez nici o aplicatie

  2. @Katany: Acelasi lucru l-am patit si eu 🙂 apar dator cu 1.59 eur din cauza la MotionX. Nu merge momentan, spune ca a fost o problema cu tranzactia mea. O mai las un pic, si am sa dau mail la support. Oricum acum merg pe contul de US 🙂

  3. Si ce se intampla cu notificarile sms, mail, apel pierdut, atunci cand sunt? Apar suprapuse peste aceste iconite sau cum?

  4. Buna ziua , am si eu o problema cu un iphone 4 soft 5.1 luat nou nout… nu ma mai lasa sa intru in nicio aplicatie dau sa intru si apare putin ecranu negru si dupa iese. Nu am jailbreak va rog ajutati-ma !