iOS 5.1 beta 3 pare sa imbunatateasca semnificativ autonomia bateriei pe iPhone 4S

   Desi este disponibil de doar doua zile, iOS 5.1 beta 3 a starnit curiozitatea dezvoltatorilor de aplicatii si altor utilizatori care sustin ca autonomia bateriei pe iPhone 4S a fost semnificativ imbunatatita. Deocamdata se stiu foarte putine in legatura cu modificarile implementate e Apple insa compania ar fi putut imbunatati autonomia celui mai nou terminal al sau avand in vedere ca foarte multi utilizatori s-au plans in legatura cu acest aspect. Testele facute pana acum indica o crestere importanta a autonomiei insa nimic mai mult.

    Pentru iPhone 3GS/4 sau alte iDevice-uri nu se stiu informatii si este foarte posibil ca Apple sa isi fi indreptat atentia exclusiv spre iPhone 4S lasand celelalte dispozitive fara imbunatatiri. Mai multe vom afla cu siguranta in zilele urmatoare.

18 COMENTARII

  1. Eu am 5.0.1 pe 4s si deja e alt telefon fata de 5.0.0 . La mine bateria s-a imbunatatit semnificativ dupa update. Dacă se va imbunatati si mai mult, jos palaria Apple.

  2. Pentru cei care zic ca s-a imbunatatit autonomia in b3: s-a imbunatatit in acelasi regim de utilizare, sau ati oprit 3G-ul?
    Multumesc.

  3. Am testat beta 2 pana acum si totul a fost surprinzator de bine.Problemele audio au disparut bateria tinea destul de bine.Aseara am instalat beta 3 si surprinzator in loc sa vad o inbunatatire a sistemului vad ca bateria a inceput sa se descarce mult mai repede ca pana acum.Il mai tin in teste sa vedem ce si cum dar sunt foarte dezamagit de faptul ca cu acest beta lucrurile stau mai rau din punct de vedere al bateriei.Sa vedem ce alte surprize ne mai pregateste apple.

  4. Au imbunatatit pe dracu… L-am scos de la incarcat la ora 10 si la ora 12 mai am 40% din baterie in aceleasi conditii de utilizare ca si pe beta 2… Cel mai prost update posibil… Si banuiesc ca nu pot veni inapoi la beta 2 macar…

  5. Dupa parerea mea incercati sa il lasati sa se descarce complet de vreo 2-3 ori si sa il lasati la incarcat pana la 100%, eu unu am vazut o imbunatatire pe i4 cu ios 5.0.1! Sper sa va ajute

  6. Mi se pare mie sau concluziile celor care folosesc deja b3 sunt diametral opuse? Banuiesc ca adevarul este undeva la mijloc, mai asteptam pareri…

  7. Deja am observat alt neajuns la 5.1 beta3.Daca inchid 3G-ul nu mai primesc apeluri.Trebuie sa activez 3G-ul si apoi sa-i fac force reboot ca sa mearga!
    Traiasca Apple!!!

  8. Poti face update dar nu restore. Mare atentie, scoti 5.1b3 de pe m si apoi din itunes tii shift apasat si ii dai update si localizezi firmware-ul. La update merge fara probleme, la restore iti va cere cont de dev sau UDID registered.