Samsung prezinta Galaxy Tab 7.0N, o va lansa in Germania pentru a evita interdictia de vanzare a seriei de tablete Galaxy

   Anul trecut compania Apple a reusit sa convinga o instanta din Germania sa interzica, comercializarea tabletei Samsung Galaxy Tab pe motivul incalcarii unor brevete de inventie proprii. Cei de la Samsung aveau doua tablete atunci pe piata, Galaxy Tab 10.1 si 7.0 iar pentru a evita interdictia de vanzare au fost nevoiti sa isi modifice produsele asa ca Galaxy Tab 10.1N si 7.0N sunt acum disponibile in Germania. Ambele versiuni noi ale tabletei au undesign usor modificat care ar trebui sa ofere un caracter de distinctivitate fata de tableta iPad 2 produsa de catre Apple.

   Desi Samsung a schimbat marginile tabletei, a inclus boxe in carcasa din fata si si-a introdus logo-ul in bezel, Apple nu este multumita asa ca a atacat in instanta noua versiune a Galaxy Tab 10.1N. Deocamdata o decizie definitiva nu a fost data pentru plangerea celor de la Apple insa versiunea 7.0N va fi cu siguranta supusa unei cereri de interdictie in zilele urmatoare. Eu unul nu cred ca Apple va mai avea castig de cauza de aceasta data deorece ambele tablete se disting fata de iPad 2 si nu mai produc confuzie in randul consumatorilor.

6 COMENTARII

  1. @claudiu91 scoate capul din cutie si nu mai comenta aceeasi aberatie care o spun multi altii, APPLE NU a inventat forma dreptunghiulara dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai ochelari de CAL pentru a nu vedea asemanarile acolo unde sunt clare, caz mai mult decat clar Galaxy ACE – iPhone 3G(s):

    http://itechzone.net/wp-content/uploads/2011/05/samsung-s-galaxy-ace1.jpg

    Samsung poate spune ca butonul HOME are alta forma si mai scrie sus samsux, dar forma generala este MUULT prea asemanatoare sa fie numita o coincidenta.

  2. O aberatie, nu cred ca lumea cumoara tablete samsung pt ca seamna cu ipad ul, ci pt ca nu ai atatea restrictii impuse si pe unele ca sunt mai ieftine