Ia unul dintre cele 15 coduri gratuite pentru aplicatia Codul Rutier 2011

   Codul Rutier 2011 este o aplicatie despre care am discutat anul trecut si care anul acesta a fost actualizata si este in sfarsit disponibila pe tableta iPad. Aplicatia vine acum si cu elemente grafice noi, mult imbunatatite fata de cele din versiunea veche insa asta nu este tot deoarece versiunea pentru iPad functioneaza atat in landscape cat si in portrait mode. La final avem o actualizare a informatiilor disponibile pentru utilizatori deoarece Codul Rutier 2011 a fost actualizata la zi cu informatiile din Codul Rutier in vigoare la 1 ianuarie 2012.

 Aplicatia vine in ajutorul tuturor posesorilor de terminale iPhone, in vederea imbunatatirii cunostintelor despre legislatia auto in vigoare in anul 2011.
Aplicatia este utila tuturor celor care urmeaza sa sustina examenul auto.

Avantaje:
– posibilitatea de a rasfoi codul rutier dupa capitole/sectiuni/subsectiuni
– posibilitatea de a adauga la favorite orice articol si de a-l accesa cu usurinta din meniul corespunzator si dupa inchiderea aplicatiei
– functie de cautare dupa numarul articolelor, respectiv dupa continutul lor

   Aplicatia a carei coduri le aveti mai jos este universala deci poate fi instalata atat pe iPad cat si pe iPhone/iPod Touch. Aveti codurile mai jos iar pentru a le folosi trebuie fie sa dechideti aplicatia App Store din iOS si sa faceti scroll pana jos unde apasati butonul Redeem si introduceti codul fie sa deschideti iTunes pe PC, sa faceti scroll pana in josul paginii si sa apasati acelasi buton RedeemVa rog sa specificati intr-un comentariu ce coduri ati luat!

  1. TTY7W9WALYA9
  2. AXHYP9YXARR7
  3. MX7674NHEYW7
  4. M3KTJKPJLTNR
  5. 6XNWYPAHRAF6
  6. 3FTX9N944YTR
  7. KJWJ6HPT9XE9
  8. P7RPE7R76NWW
  9. FL3K67WJ96EW
  10. AM993YJLER74
  11. M7EYENN9KHWJ
  12. FYNP3YNJHNKA
  13. YPTMFTT4XAX9
  14. WNLHPJ69PF9Y
  15. AMPA934KWE6A

Pretul initial:
Numele:
Codul Rutier 2011

0.79

s





Developer: Narcis Tabarasi
Universala
Categoria: Education


Descriere: Aplicatia vine in ajutorul tuturor posesorilor de terminale iPhone, in vederea imbunatatirii cunostintelor despre legislatia auto in vigoare in anul 2012.
Aplicatia este utila tuturor celor care urmeaza sa…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.2 Mb


33 COMENTARII

  1. @Zaone – Logic ca ti se incarca instant daca tu ai scris articolul si ai pagina cacheuită în browser. Și mie mi-a luat foarte mult pana am reușit să intru și am constatat: Too Late! … 😉 Mai trebuie lucrat la optimizare.

  2. @Skarrian: In aplicatie nu sunt logat absolut nicaieri, intru ca si voi. Pentru admini nu se face cache, mie mi se incarca mai greu site-ul cand sunt logat decat atunci cand sunt delogat. Totusi, cand am dat push au intrat intr-un minut cateva sute de persoane, ganditi-va ca idevice.ro e tinut in picioare de un server, nu de 10.

  3. Doamne, mare iti este gradina, un prost, de la mine din lista de mess, mi-a zis acum ca cica el a luat un cod desi are jailbreak …. 😐 ROMANIA 🙁