iPhone 4S poate rula cod nesemnat, solutia de jailbreak se apropie de lansare!

  Planetbeing a anuntat acum cateva minute pe Twitter ca pe al sau iPhone 4S a reusit sa ruleze cod nesemnat in urma progresului facut in dezvoltarea solutiei de untethered jailbreak. Presupun ca acelasi lucru este posibil si pe tableta iPad 2 insa daca nu este atunci va fi cu siguranta in zilele urmatoare. Desi Planetbeing a facut progrese importante in dezvoltarea solutiei de untethered jailbreak, inca ne despart cateva zile bune de lansarea ei oficiala pentru toti utilizatorii. Astazi cu siguranta nu o vom avea disponibila deci lansarea se amana pe saptamana viitoare dar dupa cum se prezinta situatia, inca mai este mult de lucru la ea.

    Cand solutia de untethered jailbreak va fi lansata va voi anunta printr-un articol nou.

14 COMENTARII

  1. Ma las de sportul asta cu asteptatul … era vorba ca azi e cam gata … acum dintr’o data ”mai este mult de lucru” .Deja incep sa cred ca fac misto de noi.

  2. Te inseli, nu au fost nicio data fixa pentru aparitie si doar zaone a presupus ca solutia ar putea aparea in weekendul asta si momentan nu este nimic ce putem face decat sa asteptam.

  3. Da sigur ma insel … a zis o saptamana acum 2 cred … s’au unit au facut echipa doar sa aud ca functioneaza , asta stiam si pana acum .

  4. oricum va aparea jailbreak untetered pentru ios 5.0.1 pentru 4s si ipad 2 dupa ce se va lansa ios 5.0.2 sau 5.1. Lumea va face update si iar vor plange ca vor vrea jb.

  5. Tocmai ce am facut rost de un iPad2. Ma simt legat de maini si de picioare cu el asa fara jailbreak. Pus langa piticania de Archos arata foarte bine. Dar atat, functionalitatea lasa de dorit in acest moment. O sa fac niste reviewuri cu tabletele una langa alta 😀 Acum am cu ce 😀

  6. Salut . Cand ar trebui sa apara o decodare pentru iphone 4s ?? Mentionez ca e codat pe Japonia si e SoftBank are bb 1.0.13 , 5.0.1 e posibil sa apara vreun gevey sim uppgradat sau decodare prin iemi la SoftBank ??