iPad 3 ar putea fi prezentata in februarie de catre Apple

   Desi toata lumea pare a fi de acord cu privire la o posibila lansare a tabletei iPad 3 in luna martie a acestui an iata ca astazi aflam ca la inceputul lunii februarie Apple ar putea tine un eveniment pentru prezentarea noului produs. Informatiile vin de la un blog japonez care sustine ca le-a primit de la surse din interiorul companiei Apple insa privitile doar ca simple zvonuri necofirmate de alti jurnalisti apropiati ai oamenilor din Cupertino. Desi conferinta este prezentata ca avand loc in februarie, lansarea ar fi programata pentru luna martie insa nu se stie exact la ce data.

According to asian supplier and a source in United States, Apple seems to prepare to hold Special Event in early February. 

Because Chinese factory will be in holiday of New Year, then new product is concidered to be released in early March.

    Se pare ca si iOS 5.1 ar putea fi prezentat la aceasta conferinta impreuna cu noua tableta si daca acest lucru este adevarat atunci noua versiune a sistemului de operare ar putea fi publicata inainte sau chiar in ziua lansarii tabletei iPad 3. In ceea ce priveste posibila configuratie hardware a noii tablete, cei de la Bloomberg au prezentat saptamana trecuta un articol in care sustineau ca iPad 3 va avea Retina Display si un procesor quad-core insa vorbim desigur doar despre zvonuri.