Salvati SHSH-uri si faceti update/restore acum!

   Absinthe este prima solutie de untethered jailbreak pentru terminalul iPhone 4S si cu ajutorul ei putem face jailbreak chiar si tabletei iPad 2 cu iOS 5.0.1 instalat. Acum ca solutia de jailbreak este disponibila, ar fi cazul sa salvati SHSH-urile pentru actualele versiuni ale iOS deoarece nu se stie cand si cum veti avea nevoie de ele pe viitor. Pentru inceput va recomand sa descarcati TinyUmbrella de aici si sa salvati SHSH-uri pentru iOS 5.0.1 si iOS 5.1 beta 2/3, versiunile pentru care programul a fost setat sa faca automat acest lucru. Acest pas este foarte important pentru iPhone 4S si tableta iPad 2, dispozitive care vor avea nevoie de asa ceva pentru restore. Puteti salva SHSH-uri si fara a avea jailbreak facut.

   Acum sa trecem la unlock. Daca ai un iPhone 4S si vrei sa il decodezi undeva in viitorul apropiat atunci ar fi bine sa citeste cu atentie cele ce urmeaza. Daca ai iOS 5.0 pe dispozitivul tau atunci tutorialul acesta te ajuta sa ii faci untethered jailbreak si trebuie sa ramai la iOS 5.0 pana cand Dev Team va scoate o solutie de unlock.  Pentru cei care au iOS 5.0.1 instalat, MuscleNerd spune ca build-ul 9A405 are un baseband diferit de cel din 9A406 si ca o posibila solutie de unlock ar putea veni pentru acel initial build al iPhone 4S. Daca aveti nevoie de unlock pentru iPhone 4S atunci MuscleNerd va recomanda sa instalati build-ul 9A405 al iOS 5.0.1 pentru a fi siguri ca solutia de unlock va functiona cu terminalul vostru. Apple semneaza SHSH-uri pentru ambele build-uri ale iOS 5.0.1 pentru iPhone 4S asa ca voi puteti reveni la vechiul build 9A405 prin descarcarea acestui ipsw si folosirea sa pentru restore. Procedura este simpla, trebuie doar sa conectati iPhone-ul la calculator, sa deschideti iTunes, sa tineti apsat butonul shift(alt+o pe Mac) in timp ce apasati Restore din iTunes, sa alegeti ipsw-ul descarcat si sa asteptati pana se termina restore-ul.

  Daca aveti SHSH-urile salvate atunci aveti o mare sansa de a le putea folosi pe viitor si daca aveti build-ul 9A405 instalat pe al vostru iPhone 4S atunci sunt sanse mari sa puteti face unlock daca o astfel de solutie va fi lansata.