Video: Samsung publica un nou spot publicitar, ataca Siri

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a4STej_rWlo[/youtube]

 In procese Samsung nu a avut prea mult succes impotriva companiei Apple si acum compania asiatica foloseste spoturile publicitare ca o metoda de subminare a popularitatii iDevice-urilor. Saptamana trecuta am vorbit despre clipul You got Samsunged al celor de la Samsung iar saptamana aceasta am altul nou in care este atacat asistentul Siri din iPhone 4S. Practic Samsung doreste sa le arate americanilor ca sistemul de recunoastere a cuvintelor dictate catre telefon este mai bun in Samsung Galaxy S II decat in iPhone 4S insa nu stiu cat de valide sunt afirmatiile lor.

  Spotul publicitar nu demonstreaza ca acest lucru ar fi real, de fapt acele imagini sunt simulate pe calculator si in acest articol a fost demonstrat faptul ca Siri recunoaste cuvintele mult mai corect. Daca tactia celor de la Samsung functioneaza sau nu vom afla diseara cand Apple va anunta cate zeci de milioane de iPhone-uri a vandut in ultimele trei luni ale acestui an.

UPDATE: Mai jos aveti un nou spot publicitar insa de aceasta data orientat catre ritualul de asteptare a lansarii unui nou iPhone.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4tmEegvUpGA[/youtube]

Thanks to M.