iOS 5 Battery Fix – experienta mea

  Acum doua zile v-am spus cum puteti instala celebrul iOS 5 Battery Fix care ar trebui sa rezolve problemele cu autonomia bateriei pentru terminalul iPhone 4S. Ieri v-am spus ca acest patch ar putea fi complet inutil deoarece un membru al Chronic Dev Team si dezvoltatorul SAM sustin ca in codul din iOS 5 Battery Fix nu s-a gasit vreo dovada a faptului ca tweak-ul ar modifica in vreun fel setarile iOS-ului. In cele 2 zile trecute de la prezentarea tweak-ului l-am avut instalat pe propriul terminal iPhone 4S si concluzia mea este ca el nu prea functioneaza.

  Am folosit terminalul la fel ca in orice alta zi insa din pacate nu am sesizat o crestere a autonomiei bateriei asa ar trebui sa se intample. Dezvoltatorul iOS 5 Battery Fix sustine ca toti cei care l-au instalat pe iPhone 4S ar trebui sa observe o crestere a autonomiei bateriei, unii care l-au instalat ar fi confirmat acest lucru insa eu nu o pot face. Voi ce experienta ati avut cu iOS 5 Battery Fix pe iPhone 4S? Tweak-ul a fost facut special pentru iPhone 4S si nu pentru alte terminale.

29 COMENTARII

  1. Eu o experienta mai neplacuta:d. Din cate am observat nu facea altceva nimic decat sa scada procentajul bateriei mai rapid…oricum nu aveam incredere in asa ceva,dar am zis sa incerc! Cred ca singurii care pot face asta sunt cei de la apple cu ale lor update.uri…numa’ bine!

  2. Ma tine bateria la iphone 4s cam 2 zile acum ( inainte ma tinea foarte putin, il scoteam de la incarcat la 8 dimineata, si la 10 seara il puneam la incarcat cu mai putin de 20 % din baterie) dupa ce i-am facut jailbreak si am dezactivat 3G-ul + conexiunea de date ! Telefonul e in permanenta conectat la wi-fi (acasa si la munca) si merge impecabil ! Mai activez conexiunea de date doar cand sunt pe drum !

    PS: Comentariul meu nu are legatura cu IOS5 Baterry fix, e doar o alta metoda de a mari durata de viata a bateriei 🙂

  3. Sunt offtopic dar nu ma pot abtine sa nu ii raspund lui edgetwism 🙂
    Ca fapt divers daca scoti 3g-ul si netu si nu il conectezi la wireless telefonu te tine 5 zile 🙂
    Dar ajungi in situatia amuzanta in care zici ” De ce dracu mi-am mai luat telefonu asta ?”
    Telefonu cu 3g si net pornit (FARA sa il conectez la wireless, care btw e cel care mananca cea mai multa baterie) rezista 2 ziel lejer.
    Deci ce zici tu mi se pare cam trist.

  4. Off topic…Am instalat si SAM si SAMPref si tot nu primesc notificari…(jailbreack unthreted cu snowbreez 2.9)…dupa care am instalat si patchu corona peste….any ideas?ty

  5. Sincer , nu inteleg nimic din ce spui! Ti se pare trist ca bateria la iphone 4s tine o singura zi cu 3G + date + convorbiri+ wifi ?

    Mai apare o problema cand semnalul 3G este prost, si telefonul comuteaza automat de pe EDGE pe 3G si invers, si in acele momente consumul de baterie este maxim!
    Si cand am nevoie de 3g il activez imediat, ca nu vreau sa platesc 15 euro pe abonament de date degeaba! Eu am incercat sa scot in evidenta un posibil fix la marile probleme cu bateria!

  6. confirm ca battery fix e un BIG FAKE intradevar ma tine bateria mai mult acum dupa jailbrake pentru ca am dezactivat 3G si il tin tot timpul pe EDGE a fost singurul motiv pentru care am facut jailbrake aplicatile le cumpar in continuare

  7. @zaone: Am instalat iOS5 Batteryfix dar nu am gasit tweak-ul “bash” . Care “bash”, din care repo , ca sunt mai multe si niciunul nu e bash simplu

  8. Poate sa-mi spuna cineva unde a gasit tweak-ul “bash” ?, in care repo? in cydia sunt mai multe ,dar niciunul nu e bash simplu , sunt : bash utils, bash server, bash dpkg-…. etc?

  9. Mowgly, nu stiu despre ce aplicatie vorbesti. Totusi, mergi in cydia, manage, settings si seteaza-te ca hacker ca sa poti vedea mai multe pachete disponibile.
    Eu n-am instalat battery fix pentru ca ma tine cam 2 zile bateria, recordul fiind de 2 zile jumate, ultima jumate cu neul oprit pt ca eram la job si nexam incarcator.

    Ca fapt divers, dupa ce am facut JB (4s), nu-mi mai indica nicio valoare la General -> Usage “usage” si “standby”. Mai intampina careva problema asta?

  10. Multumesc @sk. Vorbeam de linkul pe care la pus zaone ” cum puteti instala celebrul iOS 5 Battery Fix ” si unde explica cun se instaleaza iOS5 Batteryfix ca fisier deb , si spunea acolo ca mai trebuie instalate : Erica Utilities, bash si system-cmds din Cydia . Nu am gasit ” bash ” in niciun repo . Sunt niste Bash-uri cu extensie la nume si nu stiu pe care sa-l instalez. Asta era intrebarea. Banuiesc ca e Bash dpkg-…

  11. salut zaone , scuze de offtopic , stii cumva cum pot sa-mi recuperez iphone-ul ? iPhone 4s orange , mi-a fost furat si vreau sa stiu cum as putea sa-l recuperez…! :(((:(((:(( va rog care stiti ajutati-ma:(((

  12. Salut zaone. poti sa imi zici de unde sa fac rost de ios batter fix versiunea 1.0-5? in repoul xsellize era versiune 10.5 care a dat dovada de o utilitate incredibile. 4su’ meu tinea mult mai mult adica am observat o imbunatatire notabila a duratei de viata a bateriei. acum cu v1.0-4 pe care ai postat-o tu nu observ nicio imbunatatire….daca poti sa-mi dai un link sau ceva as fi recunoscator:D