Video: Motorola \”ataca\” fara sens Siri in noua reclama pentru Droid Razr

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2OSjyjjJkvM[/youtube]

  Intr-un spot publicitar pentru promovarea noului Motorola Droid Razr, compania Motorola face o comparatie intre sistemul de recunoastere a comenzilor vocale din Android OS si iOS. Cei de la Motorola compara Siri cu sistemul Voice Actions pentru a demonstra care este mai rapid pentru a trimite un mesaj, pentru a afisa o locatie pe harta sau pentru a deschide o pagina web. In clipul video al celor de la Motorola Siri este umilit de Voice Actions-ul din Android OS insa situatia nu avea cum sa fie diferita pentru ca vorbim despre un clip video facut de Motorola.

Apple co-founder Steve Wozniak says voice commands work better on Android than the iPhone 4S. He also prefers Android’s built-in navigation and more reliable internet connection over Apple.  Don’t take Steve’s word for it. See for yourself in this four-round voice showdown between Google Voice Actions and Siri.

  In clipul de mai jos avem o comparatie mult mai obiectiva pentru cele doua dispozitive, testele pentru Siri incep la minutul 04:27 si concluzia o trageti singuri. Totusi mi se pare extrem de gresita atitudinea celor de la Motorola care il implica pe Steve Wozniak desi el a afirmat foarte clar ca nu foloseste terminalele Android decat pentru navigatie.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9JXIIieyRI0[/youtube]