Video: PhotoStream folosit pentru a incerca recuperarea unei tablete iPad

  Acum cateva zile v-am spus ca 85 de milioane de utilizatori folosesc platforma iCloud care ne permite sa salvam date sau sa transferam poze intre iDevice-uri. Sistemul care permite transferul de poze intre iDevice-uri si PC-uri se numeste PhotoStream si cu ajutorul sau un american spera sa poata recupera o tableta iPad furata intr-un aeroport. Barbatul se afla intr-un aeroport din Texas in zona unde sunt livrate bagajele si intr-un moment de neatentie si-a lasat tableta pe un bagaj de mana pentru a le recupera pe cele din cala iar cand s-a intors a observat ca tableta iPad a fost furata.

   Spre norocul sau avea PhotoStream activ pe tableta si a activa serviciul pe Mac iar la cateva saptamani dupa furtul tabletei a inceput sa primeasca poze facute cu dispozitivul. Interesant este ca hotul sau posibilii cumparatori nu au modificat Apple ID-ul victimei si au continuat sa faca poze iar acum pagubitul publica respectivele poze pe FaceBook intr-o tentativa de a isi recupera tableta. Sansele ca tableta sa fie recuperata sunt destul de mici insa nu e stie niciodata cand o anumita poza ar putea fi recunoscuta de cineva.

4 COMENTARII

  1. mda … ai idee zaone dc pe machintosh lion 10.7.2 cand intru la iCloud si ma loghez zice ca acesta este un apple id dar nu este un cont icloud .. ?

  2. Pai pe icloud.com se conecteaza fara probleme , pe iphone sunt logat cu apple id-ul 😕 , am uitat sa zic ca e hackintosh si anume iatkos l2