Vodafone iti permite sa platesti calatoriile cu metroul printr-un simplu SMS

   La mai putin de o saptamana dupa ce Orange introducea posibilitatea de a plati prin SMS o calatorie cu metroul Vodafone face exact aceeasi miscare anuntand azi introducerea unui serviciu identic. Numarul la care pot fi platite una/doua sau zece calatorii cu metroul este 1700, acelasi ca si in cazul Orange. Aparatele care valideaza plata facuta prin SMS sunt disponibile in aceleasi statii precum in cazul Orange iar mai multe detalii aveti in comunicatul de mai jos.

De astazi,

  • Utilizatorii Vodafone pot plati calatoriile cu metroul prin SMS
  • Clientii pot alege sa plateasca, prin SMS, una, doua sau zece calatorii cu metroul 
  • Dupa plata calatoriei prin SMS, utilizatorii au acces in statiile de metrou printr-un apel gratuit la numarul 1700 si apropierea telefonului de dispozitivul de validare
  • Accesul prin intermediul platii prin SMS este posibil, in prima instanta, in sapte statii de metrou din Bucuresti 

Bucuresti, 30 ianuarie 2012 – Incepand de astazi, utilizatorii Vodafone pot plati prin SMS accesul in sapte statii ale metroului bucurestean. Primele statii care permit acest tip de acces sunt: Piata Victoriei, Universitate, Gara de Nord, Timpuri Noi, Politehnica, Grozavesti si Petrache Poenaru.

 Astfel, cu un SMS la numarul 7477, la un tarif de 0,5 Euro (fara TVA), utilizatorii platesc o calatorie cu metroul. Pentru doua calatorii, plata se face printr-un mesaj la numarul 7492, tarifabil cu 0,9 Euro (fara TVA), iar pentru zece calatorii, plata se efectueaza printr-un SMS la numarul 7490, tarifabil cu 2,2 Euro (fara TVA).

Odata ce au platit calatoria prin SMS, pentru a avea acces in statia de metrou, utilizatorii trebuie doar sa apeleze numarul gratuit 1700 si sa apropie telefonul, in timpul convorbirii, de dispozitivul de validare dedicat, aflat la intrarea statiei de metrou.

Serviciul de plata prin SMS a accesului la metrou a fost dezvoltat cu sprijinul Metrorex.