iPod Nano cu camera in proces de dezvoltare la Apple

  Anul trecut s-a zvonit ca un iPod Nano cu camera ar urma sa fie lansat de catre Apple insa intarzierea lansarii iPhone 4S a facut ca intreaga linie de iPod-uri sa ramana neactualizata pentru al doilea an consecutiv. Ei bine zvonurile de anul trecut sunt deaduse in actualitate de catre website-ul care a fost actionat in judecata de catre Apple pentru publicarea unor imagini cu anumite componente ale iPad 3. Imaginile din acest articol dovedesc faptul ca undeva se lucreaza la un iPod Nano echipat cu o camera, acum ramane de vazut daca Apple va gasi de cuviinta sa il lanseze sau nu.

  Avand in vedere ca anul trecut nu am avut un nou model al iPod Nano, este posibil ca anul acesta Apple sa vina pe piata cu un produs extrem de interesant pentru a reatrage atentia asupra unei linii de produse care inregistreaza vanzari din ce in ce mai slabe. E greu de spus daca tot ceea ce vedem in poze va ajunge pe piata insa actuala versiune a iPod Nano a starnit destul de mult interes din partea utilizatorilor si o versiune atat de mica echipata cu o camera cred ca ar atrage atentia multora.

 UPDATE: Se pare ca produsul acesta este aproape gata de lansare insa in momentul de fata Apple incearca sa rezolve anumite probleme cu modul in care sunt inregistrate pozele de camera implementata in el.