UPDATE: Apple ar putea organiza un nou eveniment media in luna februarie

  In luna ianuarie a acestui an Apple a tinut un eveniment media in New York in care a prezentat aplicatia iBooks 2, iBooks Author si noile carti digitale care sunt deocamdata disponibile doar in SUA. Conform unor noi informatii aparute astazi, Apple ar urma sa organizeze un eveniment media in luna februarie a acestui an insa persoana care a aflat informatii despre el sustine ca atunci nu va fi prezentata noua tableta iPad 3 si ca Apple va tine un nou eveniment media in luna martie cand va prezenta noul produs ce ar urma sa fie lansat in aceeasi luna.

Special Event for new products will be hold in early March and will release products during March as usual.

  Daca informatiile sunt adevarate atunci Apple are pregatit un nou produs pentru utilizatori insa deocamdata nimeni nu stie despre ce anume este vorba dar se pare ca iPad 3 nu va fi prezentata lumii intregi atunci.

UPDATE: Se pare ca acest nou eveniment al Apple nu va avea loc in luna februarie. Cel din martie ramane in continuare in picioare si la el ar trebui sa vedem pentru prima oara tableta iPad 3.

A number of news outlets picked up on a rumor from a Japanese blog this morning saying that Apple would hold an “unusual” event in February.

This is not going to happen, according to my sources. Apple will not hold an event in February, unusual or otherwise. That’s it.

5 COMENTARII

  1. De ce am impresia ca MARU e in pana de idei novatoare? Pare ca stie sa faca numa lucruri un pic modificate. Eu zic ca o sa avem parte de iPad 2S (sau cum l-or marketa) apoi in loc da iPhone 5 parca vad 4 cu ecran mai mare sau 4 cu A6, da la cati bani au facut baietii cu 4S nu au nici un motiv sa tureze motoarele.

  2. Oare să fie ceva nou pe frontul MacBook?

    @AurelM: Dacă tu vezi vreo pană de idei la Apple, înseamnă că nu prea ești la curent cu știrile … 😀

  3. sper sa fie ceva in legatura cu Mac Pro. Sa anunte in sfarsit noi modele de mac pro, cu noile placi video de la ati.Astfel am si eu sanse la un hackintosh , momentan 6950 sau 70 nu sunt suportate.

  4. poate apple a facut o decalare, iphone in toamna, ipad in vara (inca are vanzari la ipad2), si acum in primavara, daca tot zici ca event media, s-ar putea sa fie legat de ipod-uri, itunes