Apple explica problemele sistemului iMessage

  Aseara v-am spus ca prin intermediul unui bug al sistemului iMessage ati putea afla tot ceea ce discuta fostul posesor al iDevice-ului vostru. Intregul sistem are o mare mare problema cu identificarea iDevice-urilor de pe care se trimit mesaje si Apple stie despre problema insa sustine ca ea nu exista. In articolul de aseara v-am detaliat experienta unei persoane care a dus un iPhone la reparat la un Apple Store si cand l-a primit inapoi a observat ca primeste toate conversatiile pe care un Apple Genius le avea cu prietenii sai. Un reprezentant al Apple a explicat astazi ca problema respectiva a aparut deoarece acel Apple Genius nu a respectat protocolul magazinului si a introdus propria cartela in terminalul care trebuia reparat si inainte sa o scoata a uitat sa dezactiveze iMessage pentru ea. Problema a fost deminuta ca fiind una extrem de rara pe care utilizatorii nu ar trebui sa o intampine.

This was an extremely rare situation that occurred when a retail employee did not follow the correct service procedure and used their personal SIM to help a customer who did not have a working SIM,” Apple representative Natalie Harrison told The Loop. “This resulted in a temporary situation that has since been resolved by the employee.”

  Din pacate intreaga problema nu este deloc rara si foarte multi o intampina chiar daca dezactiveaza iMessage de pe un telefon. Stim ca Apple recunoaste existenta problemei insa nu stim de ce pana acum ea nu a fost rezolvata si este prezentata ca una extrem de rara care nu ar aparea unui utilizator normal. Va reamintesc sa aveti grija atunci cand utilizati sistemul iMessage deoarece daca vindeti iDevice-ul respectiv s-ar putea sa oferiti acces total unei persoane necunoscute la conversatiile voastre.

3 COMENTARII