iPhone 5 ar putea fi \”rezistent la apa\” multumita Liquipel(zvon)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jedv15ov3sw[/youtube]

  La inceputul lunii trecute v-am vorbit despre o solutie numita Liquipel care a fost prezentata la CES 2012 si care promitea sa protejeze orice smartphone sau telefon mobil de contactul cu apa. Liquipel a starnit interesul foarte multor persoane si conform unor surse din interiorul unui mare retailer de telefoane mobile se pare ca iPhone 5 si Samsung Galaxy S III vor fi tratate cu aceasta solutie. Sursa care ofera informatiile a oferit date exacte pentru lansarea iPhone 4 si iPhone 4S inainte ca acestea sa fie anuntate de Apple deci i se da crezare si in acest caz.

  Daca Samsung Galaxy S III va veni cu Liquipel atunci eu cred ca Apple va renunta la implementarea solutiei si ar putea alege HzO, un produs similar care a fost prezentat la CES 2012 de catre cei de la Zagg. Daca Samsung Galaxy S III va fi prezentat primul si va fi tratat cu o asemenea solutie atunci este foarte probabil ca iPhone 5 sa vina cu specificatii asemanatoare.

7 COMENTARII

  1. @Sunny sau poate niciuna… eu nu cred ca apple va lansa iPhone 5, cel putin anul acesta, nu pot veni deja nici ei cu nimic nou ce sa fie cu adevarat nou…. mai ales ca steve jobs a murit, daca va iesi poate va fi un fail! SGS 3 sigur nu va iesi este deja confirmat si galaxy skin nu stiu, dar va fi tot un Fail acesta este 100% un singur supertelefon va fi daca lanseaza apple un iphone care nu va fi cu mult peste 4s in hardware, va avea poate un ecran 4″ dual-core de 1ghz poate A5 din iPad2 nu 800mhz cum are 4s chiar nu cred ca de acum incolo va fi tot asa de inovator Apple dupa decesul lui SJ, trebuie sa vedem ce poate Apple fara el, pana cand nu iese cu nimic nu prea cred ca pot face foarte multe…

  2. @Soulyd: Este deja o traditie ca Apple sa lanseze cate un idevice in fiecare an. Si cum adica nu au nimic ce sa aduca nou? Steve Jobs a lasat planuri pt. viitoarele produse ale companiei.

  3. E greu sa inventezi si sa iesi mereu cu ceva supersurprinzator de fiecare data si sa te mentii acolo sus . Asemanator cantaretillor , e mai usor sa reusesti sa te lansezi decat sa te mentii sus . Eu unul prefer sa scoata un OS stabil si foarte rezistent calitativ.