Google angajeaza un senior director al Apple pentru un proiect secret

  Simon Prakash este un senior director al diviziei care verifica integritatea produselor Apple si se afla in cadrul companiei de mai bine de 8 ani de zile si echipa sa verifica din punct de vedere calitativ toate produsele Apple inaintea lansarii. Ei bine conform celor de la Venturebeat, Google pare sa fi reusit sa il atraga pe Simon Prakash care va locra in cadrul unui proiect secret pe care compania din Mountain View il deruleaza si care ar fi condus de Serghei Brin. Desi Apple a fost acuzata ca are o intelegere informala cu Google in ceea ce priveste atragerea angajatilor, iata ca Google incearca sa le demonstreze celor de la Ministerul Justitiei din SUA ca o asemenea intelegere nu exista.

Simon Prakash worked at Apple for more than eight years and was most recently the senior director of product integrity at Apple, according to his LinkedIn page. That means he was responsible for product quality across all of Apple’s products, from iPhones to Macs. Apple has the best reputation for product quality, according to consumer satisfaction surveys by J.D. Power.

  Deocamdata nu se stie la ce proiect nou va lucra Simon Prakash insa cand acel produs va fi lansat pe piata vom recunoaste probabil cateva elemente care se regasesc deja in produsele companiei Apple.

3 COMENTARII

  1. Google vrea sa copieze si mai multe lucruri din iOS sau poate lucruri ce au ei dar inca nu a fost implementate… cine stie dar Google acum isi schimba strategia ce mie nu prea imi place si nu ma refer numai ca angajeaza cineva de la Apple ci cu termenii si conditiile noi al lor, ei vor sa cucereasca lumea deja… incep sa fie ” EVIL “

  2. Învățați să vă exprimați, oameni buni! Fiți prezenți și atenți la orele de română că iDevice.ro rămâne pe loc! Și apoi, reveniți…