19 COMENTARII

  1. La mine, la fel. Dupa ce l-am updatat aseaara la 0.0.7-22 aplicatii precum Safari, iDevice, Facebook, Yahoo! Messenger etc nu au mai functionat in sensul k le deschideam si imediat se inchideau singure. Mentionez ca pana la update-ul facut aseara la Zeppelin, totul a functionat impecabil si nu am mai instalat vreun alt tweak sa ma gandesc ca ar fi vorba de un altul. Dupa ce am dezinstalat Zeppelin totul este cat se poate de ok. Deci?

  2. Un tweak ft. placut.
    Pentru cei care mai doresc alte iconite se mai poate adauga aditional si “ZeppelinLogoPack” , “Italian Carriers for Zeppelin” ,

  3. mie pe ipad nu imi apar toate comentariile, si legat de pb mea. Am avut aceleasi pb ca si @fanta. dupa dezinatalare a revenit totul la normal.

  4. Eu sincer n-as face restore. Am vazut in change log-ul tweak-ului ca au existat aceleasi probleme si pe iPod si au fost rezolvate printr-un update. Asteptam un nou update sa vedem daca este amintita rezolvarea problemelor intampinate de noi.

  5. Nu stiu cum e la voi insa eu cand am insalat Zeppelin aveam deja instalate “x” tweak-uri si a mers fara problemele amintite insa in momentul cand am facut update-ul la 0.0.7-22 au inceput sa apara aceste probleme avand exact aceleasi “x” tweak-uri instalate. Deci, cel putin in cazul meu nu poate fi vorba ca nu se “impaca” cu vreun alt tweak.

  6. Am facut jb special pt acest tweak cu redsn0w ios 5.0.1 si la inceput a mers, apoi dupa un restart mi-a dat ca este in safe mode si de care nu am mai putut scapa decit prin restore si iat jb, am instalat din nou tweak-ul doar pe acesta si s-a repetat experienta. A mai patit cineva asta?