16 COMENTARII

  1. pe ios 5.0.1 jailbreak cu ultima versiune de redsn0w, rar mi se inchid aplicatiile native ( settings, mail, safari). Este o problema care apare rar si aleator. Din cydia am instalat Activator, IntelliscreenX, Zephyr si Ipsum. Desi se inchid, aplicatiile raman in Switcher.

    Este o problema comuna ? Eu suspectez ca se intampla de la zephyr ….

    Multumesc

  2. A fost lansat inca un update pentru Zeppelin 0.0.8-8 insa nici acesta nu rezolva problema inchiderii aplicatiilor asa cum o facea din cauza update-ului 0.0.7-22. Cel putin la mine introduce telefonul in “Safe mode”. Mai asteptam 🙂

  3. Instalati “remove background” din Cydia si ati rezolvat problema cu inchiderea aplicatiilor.
    Eu am stat din activator pe butonul home ‘la o apasare prelungita’ si merge perfect

  4. @Claudiu Aici vorbeam despre Zeppelin nu despre Zephyr. Problemele mele apar de la Zeppelin, nu de la Zephyr pe care il am instalat inca de cand a fost lansat si i-am facut absolut toate update-urile necauzandu-mi absolut nicio problema. Repet, problema mea este cauzata de Zeppelin.

  5. @Fanta am pus intrebarea in postul asta deoarece erea ultimul . Intrebarea mea erea daca cineva mai are aceasta problema … sa se inchida din senin, rar, aplicatiile native

  6. @Claudiu Din cate stiu eu problema ta o are cam toata lumea care are instalata pe iDevice-uri versiunea iOS 5. Se pare ca este o problema a acestei versiuni si iti marturisesc din proprie experienta ca si inainte de a-i face jailbreak eu am intampinat aceasta problema de care amintesti tu aici.

  7. @Fanta Aplicatiile native ( settings, mail, safari) , rar, se inchid din senin . Daca deschid task switch-ul apar ca si cand ar rula in background, dar de ex daca scriam un mail am pierdut continutul .
    Am observat, ca de obicei se intampla cand in background ruleaza mai multe app. Cred ca este o pb de gestionare a memoriei la acest ios sau de la jaibreak ( tweak-urile instalate ) …

  8. da telefonul intra in safe mode si nu mai iese, este de la zeppelin. am dezinstalat din cydia si tot degeaba, am ramas cu safe mode, doar cu restore si iar jb scapi si bineinteles fara sa reinstalez zeppelin, in safe mode nu functioneaza nici un tweak.