Celeste beta disponibila pentru teste, transfera fisiere prin Bluetooth cu orice telefon

  V-am spus zilele trecute ca dezvoltatorii aplicatiei Celeste, care ne permite sa trimitem prin Bluetooth fisiere catre orice telefon mobil, pregatesc o noua versiune a aplicatiei care va functiona fara probleme pe noul iOS 5. Ei bine noua aplicatie a fost lansata intr-o versiune beta impreuna cu plugin-ul Gremlin si tweak-ul YourTube. In momentul de fata toti cei care au cumparat Celeste sau YourTube pot testa versiunile beta ale aplicatiilor care se gasesc in repo-ul: http://apt.cocoanuts.co insa din cate imi dau eu seama nu aveti acces la el decat daca ati cumparat ceva de la Cocoanuts si aveti UDID-ul inregistrat de dezvoltatori.

  Daca reusiti sa testati noua versiune a Celeste puteti raporta eventuale buguri pe site-ul: http://cocoanuts.uservoice.com iar cei de la Cocoanuts vor incerca sa le rezolve. Deocamdata nu se stie daca aplicatia Celeste functioneaza cu iPhone 4S sau iPad 2 insa cu restul iDevice-urilor ar trebui sa fie compatibila. Deocamdata urmatoarele buguri au fost descoperite in aplicatia Celeste :

  • In Celeste, sending songs via the iPod app will not work until the release of a new version of ActionMenu;
  • In Celeste, the developers advise to not activate the the settings menu for BTStack. Let Celeste to do it automatically for you;
  • In Gremlin, the covers may not be imported correctly, and developers are working to fix the bug;
  • In Gremlin, if you try to import songs during music playback, it will fail.