iPad 3 va avea o camera mai buna, va functiona in continuare cu husele SmartCover

  Aseara v-am prezentat interiorul unei presupuse carcase pentru tableta iPad 3 care ne dadea de inteles ca Apple va include o camera mai buna, un ecran LCD diferit fata de cel actual dar probabil si o baterie mai mare. Ei bine acum avem poze cu partea din fata a acelei carcase si observati ca locasul pentru camera pare sa fie ceva mai mare decat cel pentru camera din iPad 2 iar asta ar trebui sa confirme zvonuri mai vechi ce dadeau de inteles ca iPad 3 va avea o camera de 5 megapixeli(precum cea din iPhone 4). Pe langa locasul mai mare pentru camera gasim si magnetii folositi in iPad 2 impreuna cu husele SmartCover deci este clar ca Apple doreste sa ofere in continuare aceleasi functii pentru utilizatori.

  Privind carcasa as spune ca diferenta prea mari intre design-ul iPad 2 si iPad 3 nu vor exista deci asteptam schimbari majore in ceea ce priveste structura interna si functionalitatea iar modificarile facute in interiorul carcasei indica faptul ca un ecran Retina ar putea fi implementat. Conform ultimelor zvonuri in legatura cu iOS 5.1, tableta iPad 3 ar putea fi prezentata ine 28/29 februarie in cadrul unei conferinte Apple. Imaginile prezentate acum au o alta sursa fata de cele de aseara care prezentau interiorul carcasei deci este aproape sigur faptul ca tableta se afla in proces de productie la Apple.

5 COMENTARII

  1. Nu inteleg de ce vorbesti de retina dispay la ipad3 care nu va avea 326 ppi ci o rezolutie dubla a actualului ipad2, adica 264 ppi. Dpmdv retina display inseamna densitatea de 326 pixeli. Si explicatia cum ca la ipad te uiti de la alta distanta fata de iphone nu e adevarata. Asa ca ipad 3 ca sa aiba retina display trebuie sa vina cu o rezolutie de circa 2530 x 1897. Iar in legatura cu camera ipad3-ului nu cred ca va avea 5mp si nici nu are rost sa vina cu o camera asa mare. Poate ce frontala sa aiba o rezolutie mai mare de cat actuala camera din ipad 2.

  2. @Florin.S: Retina DIsplay inseamna un numar de pixeli mai mare decat cel perceput de ochiul uman, pe asta s-a bazat totul. Apple a dat cifrele cu peste 300 pixeli pentru iPhone, pentru iPad nu a spus nimic de asta si tot ce s-a vorbit in legaura cu cifrele astea au fost speculatii. Nu aveti de unde sti ce PPI va avae iPad 3.

  3. Ms pt raspuns. Evident ca nu avem de unde sti. Doar ca facand o extrapolare de la iphone 4 cu diagonala de 3,5 in, 326 ppi si rezolutia de 960/640 la 9,7 in si 326 ppi mi-a dat rezolutia de 2530/1897. :). Pt mine o rezolutie echivalenta a 1280/800 (cum e la majoritatea tabletelor) sau echivalentul la 1980/1080 ar fi arhisuficient.