iPad 3 ar urma sa aiba un Retina Display \”cu adevarat grozav\” si acelasi design precum iPad 2 conform unui angajat Apple

  Pentru ca toate marile publicatii americane cauta acum informatii in legatura cu nou tableta iPad 3, cei de la New York Times au reusit sa ia legatura cu un angajat al companiei Apple de la care au obtinut o confirmare a faptului ca iPad 3 va avea un Retina Display “cu adevarat grozav”. Pe langa ecranul Retina aflam ca iPad 3 va avea si un procesor mai rapid si va avea acelasi design precum iPad 2 iar aceasta este una dintr-un sir lung de confirmari privind existenta Retina Display-ului si mentinerea design-ului in noua tableta si nimeni nu a contrazis acest lucru deci implementarea acestui ecran pare mai mult ca sigura in momentul de fata.

Apple is planning to introduce an upgraded version of its iPad tablet at a press event early next month, according to people briefed on the company’s plans. An Apple employee said that the version of the new iPad that is being tested inside the company is “essentially the same size and shape as the iPad 2,” with an improved and “truly amazing” screen. The tablet will include a faster processor, said the employee, who did not want to be identified because Apple is not fond of leaks.

  Interesant in legatura cu afirmatiile angajatului este faptul ca Apple nu ar fi ales inca numele noii tablete deci este posibil sa nu o numeasca iPad 3 ci iPad HD, asa cum am descoperit eu, sau poate iPad 2S desi aceasta din urma denumire pare putin probabila. Mai multe vom afla la conferinta de la inceputul lunii martie, conferinta care va fi anuntata oficiala de catre Apple cel mai probabil in cursul saptamanii viitoare.

9 COMENTARII

  1. O vom vedea la prezentare.
    Garantez ca preturile pt ipad 2 nu vor scadea spectaculos asa cum se asteapta unii. Lumea nu mai gandeste “comercial” din cauza scaderii veniturilor. Bineinteles vor exista si persoane care doresc o schimbare de idevice, dar intr-un numar restrans.
    @ arthur: daca te vei uita pe site-ul precizat vezi ajunge la concluzia ca nr de iPad-uri (inclusiv 2) scoase la vanzare este chiar restrans. Oare a inceput si romanul sa gandeasca mai “cumpatat”?
    Categoric ca vor exista si persoane care isi vor vinde ipad-ul, insa acestea vor fi intr-un numar mult mai restrans.
    Aceasta este o parere personala si a fost verificata.

  2. Din ce s-a spus mai sus legat de design- ul ipad2 asemanator cu ipad3, ar exista probabilitatea ca retina display sa fie montat si pe ipad2? Ar fi ceva!

  3. @marci2981
    Da, din surse sigure iti spun ca se vor monta. Ba mai mult se gandesc sa faca acest pas si pe 3gs-uri, pentru ca toata lumea sa se bucure de retina display!