Decodare permanenta vs decodare cu o cartela TpSIM pentru iPhone 4S

  Dimineata am scris acest articol in care v-am explicat ca in China a fost dezvoltata o noua cartela numita TpSIM care ar fi capabila sa decodeze baseband-urile 1.0.11, 1.0.13 si 1.0.14 ale iPhone 4S. Aceasta este prima cartela de acest gen si pretul ei de pornire este de 99.95$, un pret foarte mare avand in vedere ca exista alternative mult mai bune care au un pret asemanator. Vorbesc desigur despre decodarea permanenta care implica o plata facuta unei persoane care decodeaza terminale iPhone si rezulta intr-o decodare permanenta pentru terminalul vostru indiferent ce versiune a iOS si baseband veti avea.

  O decodare permanenta este mai scumpa decat o decodare facuta folosind o cartela precum TpSIM insa decodarea permanenta nu va fi influentata pe viitor de absolut nimic. Decodarea cu aceste cartele TpSIM este buna doar daca Apple nu scoate un baseband nou pentru ca atunci cartelele nu vor mai functiona absolut deloc. Avand in vedere diferenta destul de mica de pret, in unele cazuri, intre o cartela TpSIM si o decodare permanenta, eu recomand cu caldura decodarea permanenta deoarece veti fi feriti pe viitor de orice update al iOS.

  Pentru cei care au un terminal codat pe reteaua AT&T sau orice alta retea unde decodarea permanenta nu este disponibila, o cartela TpSIM este singura solutie.

31 COMENTARII

  1. @Sir Vladio: poti face unlock permanent si pe acel baseband ! daca vroiai sa folosesti Gevey sau Ultrasnow nu inteleg de ce ai facut update. Uneori ma mir de prostia omului ! Faceti update-uri aiurea dupa care va tot vaitati ca nu scoate nimeni solutii gratis/ieftine de unlock speciale pentru idiotenia voastra.

  2. Mai unii de ex ca mine am prins un ip4 cu baseband 4.11.08 cu 150e….un chilipir spun eu:),acuma astept pt k permanentu ma costa 130e…aproape cat am dat pe tel.daca nu se va putea il dau cu cat lam luat:),e la pret ca un ipod:),deci inainte sa trageti unele concluZii pripite mai ganditiva de ce unii au ip blocat:)

  3. @alecs AT&T nu decodeaza nici un terminal Iphone! Si eu sunt in aceeasi situatie cu un 4S! Si sunt destul de multumit ca a aparut simu asta de decodat la banii care i-am dat eu pe el!! adik 300 Euro de 64 G!

  4. Eu zica ca e ok chip-ul acesta si merita cumparat , mai ales daca ai telefonul codat pe o retea care un neverlocked costa 150 de euro. Mai bine 300 de lei decat 650 .

  5. Care sunt avantajele sa decodezi sau sa deblochezi un iPhone?Sunt curios am un iPhone 4S pe orange si as vrea sa stiu dak este vreun avantaj in a il debloca.
    bb 1.0.14

  6. pai in cazul in care schimbi reteaua ori aici ori in afara te poti bucura de telefonie pe el indiferent de cartele care o vei utiliza…simplu si la obiect,daca ii faci unlock oficial iti merg si notificarile fara sa instalezi alte chestii pentru noificari,iar daca ii faci unlock cu gevey sim sau ceva gen ultrasnoow trebuie sa ai in permanenta grija cu baseband-ul sa nu-l faci update prin restore la un ios superior sau mai nou care poate sa aiba alt tip de baseband

  7. Ia lasama tu cu “prostia” ta, pur si simplu am încurcat softurile cand am dat shift restore in iTunes, pt ca nu am văzut bine!!!!
    +p telurile blocate in att cu 041108 nu exista decodare de niciun fel momentan…

  8. Totusi mi se pare putin piperat pretul pentru un astfel de chip in comparatie cu gevey-ul. Sunt de parere ca in scurt timp dupa lansare, vor mai aparea si alti “producatori” ai acestui unlock. Si eu am nevoie de el pentru un 4s blocat pe softbank, culmea este ca beijingrepair au lichidat deja stock-ul prin precomanda, se pare ca mai avem de asteptat pana ajunge si in Romanica.

  9. @Sir Vladio: ai incurcat ispw-urile? LOL :)) si nu puteai sa il deconectezi repede de la itunes? sau ti-ai dat seama deabia la final ! vad ca postezi peste tot fiind extrem de nemultumit de treaba cu baseband-ul tau. Neatentia se plateste…sorry ! data viitoare fii mai atent ! Chiar si asa, poti alege varianta decodarii permanente. Gasesti pe forum oameni foarte seriosi care se ocupa cu asa ceva. Nu e nimeni obligat sa scoata gevey-uri, Ultrasnow-uri sau alte metode de decodare din cauza ca nu ai fost tu atent. Atat membrii echipelor Dev Team si Chronic Dev Team cat si cei care au creat Gevey Sim-ul AU ATENTIONAT posesorii de iphone-uri sa NU faca update !!! Din moment ce oamenii au fost extrem de clari, de ce crezi ca s-ar chinui sa piarda timp cu decodarea acelui baseband? LOL ! Move on, kid !

    @daddy & toti cei care aveti telefoanele codate pe AT&T sau alte retele nedecodabile : sa stiti ca nu mereu, achizitionarea unui iphone la un pret mic este o afacere profitabila ! Va spun asta din prorpia mea experienta ! Imi cumparasem un 4S blocat pe SFR France ( totusi, o retea decodabila ). Am dat pe el 2200 ron in octombrie iar decodarea ma costa 620 ron ( si nu era 100% o decodare cu succes din cauza retelei… ). L-am vandut in 1800 ron si cu banii pe care ii mai aveam mi-am luat unul neverlocked. NU faceti prostia care am facut-o si eu ! mai bine va mai puneti un banutz deoparte si luati unul codat pe o retea romaneasca pe care o folositi sau daca folositit Cosmote, unul Neverlocked

  10. Salut, am nevoie de niste sfaturi de la voi. Am posibilitatea sa-mi iau un iphone 4s nefolosit la 1200 lei, dar e codat. Cam cat m-ar costa decodarea permanenta la el? As vrea sa il iau, daca decodarea nu e foarte scumpa. Stiu si eu ca decodarea e intre 80 si 140 euro, dar as vrea ceva mai exact.

  11. I-am cerut vanzatorului imei-ul si baseband-ul, ca sa aflu un pret. Cu cine pot sa iau legatura pt o decodare ieftina?

  12. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pentru cei care au un terminal codat pe reteaua AT&T sau orice alta retea unde decodarea permanenta nu este disponibila o cartela TpSIM este singura solutie.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!