Cosmote vine in ajutorul persoanelor afectate de ninsori

Ieri cei de la Orange au facut o fapta buna, acum vine randul celor de la Cosmote dar oare Vodafone ce face?

Buna ziua,

Ne face placere să vă anunţăm că, pentru a veni în întampinarea clienţilor săi în această perioadă dificilă, COSMOTE România va extinde cu şapte zile termenul de plată al abonaţilor din zonele afectate de zăpadă şi condiţii de vreme severe. Extinderea de şapte zile se va adăuga celor 17 zile ce reprezintă termenul de plată standard (cel mai extins termen de pe piaţă). Astfel, pentru facturile scadente în luna februarie, termenul de plată va fi de 24 de zile.

Numai bine.

UPDATE: Vodafone a actionat inca de saptamana trecuta.

Bucuresti, 9 februarie 2012 – Vodafone Romania vine in sprijinul clientilor care locuiesc in cele 19 judete afectate de vremea extrema prin prelungirea termenului de plata a facturii cu sapte zile.  Aceasta facilitate este valabila pentru clientii abonati, persoane fizice, care locuiesc in localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada din cele 19 judete: Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea.

De asemenea, Fundatia Vodafone doneaza 5.000 Euro pentru Crucea Rosie Romana, pentru actiunile pe care le desfasoara in zonele izolate, in aceasta perioada.