Siri confirma ca va avea suport pentru limba japoneza

  Saptamana trecuta v-am spus ca Siri va putea sa recunoasca toate cuvintele rostite in mai multe limbi de indata ce iOS 5.1 va fi lansat oficial. Daca atunci era vorba de implementarea suportului pentru limba chineza, japoneza si rusa ei bine iata ca Siri poate sa confirme deja ca va avea suport pentru limba japoneza desi in meniu de setari al iOS ea nu este disponibila. Daca il intrebati pe Siri ce limbi este capabil sa “vorbeasca” veti primi raspunsul de mai sus unde japoneza este inclusa printre limbile despre care stiam deja ca sunt compatibile.

  Apple a anuntat ca anul acesta Siri va oferi compatibilitate cu limbile italiana, spaniola, chineza, japoneza si coreeana iar compania face deja primii pasi spre implementarea lor. Este posibil ca in iOS 5.1 sa fie inclus suport pentru mai multe limbi insa daca acest lucru este adevarat sau nu vom afla cand Apple va prezenta iPad 3 si va vorbi despre noul sau sistem de operare.

8 COMENTARII

  1. Daca noi cei care avem Iphon 4s cu IOS 5….cu jb ,cand se va face Siri in lb.Romana ce tre sa facem?Tre sa facem update la Iphon?Presupun ca se va pierde tot ce am investit pina acum in el?.Asta din punctul meu de vedere.Adica nu sunt prea priceput de aceea va intreb.

  2. eu cred ca multi se chinuie cu siri e putin cam panarama softul, eu vorbesc engleza si germana perfect dar cu siri nu ma inteleg el intelege mereu altceva si cred ca multa lume pateste la fel si se enerveaza e doar marketing

  3. @marian: Faci doar update la iOS si nimic mai mult. Aplicatiile cumparate din App Store pot fi oricand reinstalate gratuit folosind Apple ID-ul de pe care le-ai cumparat.

  4. Asa e , si eu vb engleza destul de bine dar Siri intelege numai ce vrea el si avand in vedere ca sunt in Londra si vb cu accentul lor si tot de geaba …